ОВЕН

Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, ако сте семейни или имате сериозни отношения. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение.

ТЕЛЕЦ

Следобед се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост, ако и днес сте били на работа. Подредете дома си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

В този ден е време да се замислите дали не е дошъл момент да се отдадете на почивка и приятни занимания. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата, която им налагате в почивните дни.

РАК

Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не пропускайте възможността за възстановяне на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Направете необходимите промени в подредбата на дома си. Поговорете с близките си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Не пропускайте почивката, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте отношенията с близките си. Не нарушавайте хармонията в дома си заради преумора и инат или заради желание да спорите. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта сте спокойни. След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не се притеснявайте от появата им, но в никакъв случай не бъдете гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и имат намерение да поостанат до Нова година.

КОЗИРОГ

Ако имате възможност и не работите днес, пътувайте и си създайте положителни емоции с вашите близки и интимната половинка. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки напрегнатия ден и домакински задължения, потребността ви от почивка не допуска да каните гости, ако семейството ви иска да не общувате с външни хора. По-добре се отдайте разговори с вашите близки, на интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

РИБИ

Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, ресторант или парти, защото може да срещнат своята половинка.