ОВЕН

Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.

 

ТЕЛЕЦ

Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Внимавайте с интимната си половинка, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора, които ви завиждат. Не искате да отидете на вечерята, но няма как да откажете.

         

БЛИЗНАЦИ

В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния.

 

РАК

Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни.

 

ЛЪВ

Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много и се приберете навреме у дома. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

 

ДЕВА

Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

ВЕЗНИ

Звездите съветват да проявите гъвкавост в общуването с близките си. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади.

 

СКОРПИОН

Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка.

 

СТРЕЛЕЦ

Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

 

КОЗИРОГ

Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Не проявявайте агресия. Докажете на интимната си половинка, че уважавате желанията й, ако искате да изживеете мигове на сексуални удоволствия.

 

ВОДОЛЕЙ

Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

 

РИБИ

Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини в празничните дни. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора.