ОВЕН

Денят позволява да се отдадете на романтичните си мечти и срещи. Несемейните може и да срещнат любовта. Бъдете внимателни и грижовни с любимите си хора, ако искате да изживеете приятни интимни мигове и незабравими сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Бракът, сключен в този ден ще ви дари щастие, любов и разбирателство. Предпазвайте се от агресивни сексуални контакти, поддавайки се на първичната си същност.

БЛИЗНАЦИ

Откажете да задоволите капризите на интимната си половинка, която държи да си купи скъпо бижу. След като не сте щедри и не оправдавате очакванията на интимните си партньори, сексът няма да им достави удоволствие, но и на вас - също.

РАК

Жените да прекъснат старите си контакти и да създадат нови, за да си спестят разочарованията, сълзите и обидата. Не досаждайте на интимните си партньори, ако не са готови за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Вечерта ще изживеете романтична среща. Звездите предупреждават, че ако сте семейни рискувате да разкрият изневярата ви. Ако не сте заподозрени в изневяра и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните сексуални наслади.

ДЕВА

Вечерта не настоявайте за посещение на приятели, ако близките ви не са съгласни да посрещат гости. Естествения изход от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и нежелание за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, ако обясните със спокоен тон причината за закъснението си. Създайте си романтична обстановка и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

СКОРПИОН

Днес са възможни промени в личния ви живот. Чувството за отговорност към близките ви е гаранция за успех. Склонни да простите на половинката си и да се отдадете на сексуални удоволствия, които ви зареждат със сили.

СТРЕЛЕЦ

Следобед очаквайте разправия с близък човек. Посветете деня на семейството. Изпълнете го с романтични мигове. Създайте си романтична обстановка и се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Очертават се проблеми в личните отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху близките си.
Естествената реакция заради агресивното ви поведение е отказът от сексуални удоволствия, ако имате до себе си по-чувствителен партньор.

ВОДОЛЕЙ

Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка искат да бъдат по-често с вас. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

РИБИ

Звездите ви позволяват да помислите за съвместното си бъдеще, ако имате до себе си любим човек и си мечтаете да свиете семейно гнездо.
За да се отдадете на сексуални удоволствия, трябва да сте уверени в чувствата си и в желанието на интимната си половинка.