3 април е 93-тият ден в годината според григорианския календар и 94-ти през високосна.

ОВЕН

Обърнете внимание на хората от семейното си и приятелското си обкръжение. Намерете повод да изразите чувствата си. Бъдете с тези, които ви обичат, въпреки че ви липсва желание за секс и романтични преживявания.

ТЕЛЕЦ

Пазете се от странично влияние. Ново запознанство ще изиграе неблагоприятна роля в живота ви. Възползвайте се от чарът си. Подгответе романтична вечеря и след това се отдайте на приятни сексуални изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Обърнете внимание на любимите хора, които сте изолирали заради деловите си задължения. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитва желание за сексуални удоволствия.

РАК

Несемейните жените да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта очаквайте романтична среща и приятни сексуални изживявания.

ЛЪВ

Внимавайте със запознанствата. Тези от вас, които още не са създали семейство вечерта може да срещнат нови хора, сред които да е и мечтания партньор. Не се отдавайте на сексуални изживявания, ако не сте опознали добре партньора си.

ДЕВА

Запознанствата в този ден ще ви донесат разочарование, ако се предадете на властта на нечий чар. Ако сте влюбени, но не срещате взаимност, се отдайте на интимни разговори, които могат да доведат и до незабравими сексуални мигове.

ВЕЗНИ

В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимия си заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Не са изключени трудности в личните отношения, свързани с нежеланието на партньора ви да прояви разбиране към проблемите ви. Естественият изход от проблемите е отказът от секс, за да не изнервяте допълнително отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

Несемейните да очакват запознанство, което може да се окаже партньорство за цял живот. Отношенията с близките ви са хармонични. Ако запазите хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили.

КОЗИРОГ

След работа се приберете при любимия си, който ви очаква, подготвил романтична вечеря. Спокойно можете да споделите чувствата си, особено ако сте се влюбили скоро.

ВОДОЛЕЙ

След работа останете сред близките си или с любимия в уютна обстановка. Избягвайте ресторантите и шумните компании. Сексът ще ви зареди с нови сили, но не позволявайте на емоцията да доведе до агресия в леглото, която може да нарани чувствата на вашия партньор.

РИБИ

Разчитайте на стабилните отношения с близките си, които ще са ви от полза. Сексуалните удоволствия ще ви доставят незабравими мигове на наслада.