Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Майкъл Фасбендер и Люси Дяковска.

ОВЕН

Въпреки че през целия ден сте заети с работа вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия, но именно те ще ви помогнат да се разтоварите от напрежението.

ТЕЛЕЦ

След работа избягвайте проявите на агресията към близките си, дори и ако с нещо са ви подразнили, защото може да не е нарочно, а така да се е случило заради неволно изречена дума. Легнете си рано и се откажете от секса, защото няма да ви достави удоволствие.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта, след като се приберете от работа, или станете от компютъра, ако работите у дома, си почивайте сред близките си или в компанията на любимия. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден са още по-незабравими.

РАК

Постарайте се да не съсипете изградената хармония в семейството и с интимния си партньор. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако чувствата ви не са споделени, не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания със случайни или малко познати партньори.

ДЕВА

Не допускайте конфликт с брачния партньор. Не бързайте да мъстите, като изневери или флиртува пред очите ви. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани.

ВЕЗНИ

Радвате се на хармония в личните отношения, но ревността, което ваши неприятели разпалват у любимите ви хора е проблем, който ви притеснява. Ако интимния ви партньор няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с поредната интрига.

СКОРПИОН

Не ви съветвам да водите разговори с любимия и да изяснявате отношенията си, ако самите вие сте напрегнати или гневни на някого. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това.

СТРЕЛЕЦ

Влюбени сте в погрешния партньор. Не се колебайте да прекъснете още днес връзката си, за да си спестите страданията и душевните терзания. Въпреки желанието да сте обичани и мечтата за сексуални мигове, е по-добре да си почивате и да се усамотите.

КОЗИРОГ

Не ви се вярва, че интимния ви партньор може да ви изостави. Не бъдете така самоуверени. Не сте дали достатъчно гаранции за чувствата си и съмненията, че сте искрени са факт. Сексуалните удоволствия могат и да ви подминат.

ВОДОЛЕЙ

Любимият ви очаква от вас внимание и е готов да ви заведе на вечеря, а след това да ви дари романтични мигове. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви даде доказателство за чувствата на интимния ви партньор.

РИБИ

Ако имате намерение да създавате семейство, още веднъж се вгледайте в себе си и преценете дали сте готови за тази крачка. Не я предприемайте, само защото сте самотни или ви натякват че ви е време да се задомите. Любимият ви е подготвил изненада, гарнирана със сексуални мигове, но това не е повод за спешно бракосъчетание.