Продължаваме със следващите 3 диети, които да подходящи за 3 различни зодии.

Рак (21 юни - 22 юли)

Вие, раците, сте най-грижовните хора в зодиака. Страхотни сте в това, но често далеч не сте толкова добри в грижите за самите вас. За съжаление системата Nutrisystem няма еквивалент в България - храната се доставя до домовете, не изисква подготовка и може да се промени според личните ви предпочитания. Затова ви предлагаме да пробвате с 24-часова диета за спокойствие - пести време - а има ли рак на света, който не се нуждае от поне още 45 минути всеки ден и малко спокойствие? 

 Лъв (23 юли - 22 август)

6-дневна диета за пълна промяна

Вие сте огнен знак, Лъвове, и като такива не сте известни с особено търпение. Затова всяка диета, която гарантира резултати за по-малко от седмица, със сигурност ще ви грабне. В допълнение - този режим е придружен с упражнения, а всеки огнен знак се ентусиазира от идеята за изразходване на енергия. 

Дева (23 август - 22 септември)

Диетата на френската дама

Според експертите по хранене, тази диета ви позволява да запазите стила си, като правите нещо, което американците не правят - ядете малки порции, не пропускате хранения и избирате храната си внимателно. Важно е да не се храните на крак. Французите смятат, че трябва да живееш, за да се храниш (и да се наслаждаваш) и са свели това до наука - дори и при все, че вечерят в 22:00 и пият вино на всяко хранене. Поради всички тези причини, диетата е точно за прецизните, педантични и самодисциплинирани Деви.