Какво да очакват всички зодии през месец юни в работата, здравето и любовта - научаваме от Светлана Тилкова-Алена.

ОВЕН

 

Работа: Преценявайте с разума си предложенията за съдружие и партньорство, заради проява на нетипична за вас податливост на грандиозни обещания, но без покритие. Бъдете умерени, не допускайте да ви използват, защото пътуванията са част от вашата работа и приходите ви не интересуват използвачите, а щедростта ви, ако ги съжалите ще е във ваша вреда.

Здраве: През юни не е изключено да прекалявате с всичко, което вреди на вашето здраве. Сами ще сте виновни за неразположението си, особено ако всяка вечер сте с компания на чашка, уж за отмора. Не бива да си създавате проблеми в дните 25-27 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не проявявайте вашата импулсивна наглост, само защото се чувствате обидени и изяснете причината за съмненията на половинката си. Стигне ли се до раздяла, вината ще е само и единствено ваша, ако сте се поддали на нечии ласкателства.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Отхвърлете неотложните си делови задачи, а за новите си дайте още малко време за размисъл. Във ваша полза е да не се вживявате в критиката, ако е градивна и ви помага да откриете още  положителни качества в себе си, както и да притъпите негативните. Не назначавайте нови служители, ако самите вие сте направили интервютата с тях, за да не съжалявате, когато установите, че не са подходящите.

Здраве: През юни не бива да се оставяте във властта на емоцията, да се изолирате от света и да се усамотявате. Намалете темпото, давайте си нужната почивка, за да съхраните здравето си стабилно. Обърнете внимание на състоянието си в периода 1-2 и 27-29 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да стабилизират отношенията си, като не пропускат приятните емоции със семейството през почивните дни.  Не бягайте от домашните си задължения, особено ако обичате да готвите, стига да ви позволяват да сте до печката. Ако не ви позволяват да се изявите помогнете със съвет.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Позволено ви е във вашата лична година на ново начало да създадете ваш бизнес или да внедрите идеите си така, че да бъдат подкрепени и финансирани. Не бъдете доверчиви, ако ви мамят с искания за инвестиции в уж доходен проект, но не сте видели документите и не сте се уверели, че това е така, като сте прочели всички подробности.

Здраве: През юни бъдете по-често сред природата и се постарайте да спортувате, колкото и да ви е обзела леността. Не бива да прекалявате с пушенето и да правите диетите, защото можете да навредите на здравето си. Не се лишавайте от почивка особено в периода 2-4 и 29-30 юни, когато Луната е във вашия знак. 

Любов: Месецът не ви позволява необмислено да сложите край на проблемния си брак или на интимните отношения, които са причина да се чувствате нещастни, защото рискувате да си създадете проблеми с оформяне на документите по развода и да сте губещи.

 

РАК

 

Работа: Можете да разчитате на скок към нов връх, да направите крачката към обучение в нова сфера, да обогатите знанията ви. Не проявявайте агресия, ако нещо или някой не ви допада и имате различие в мненията. Със спокоен тон ще сте в печеливша позиция. Направете разчет на финансите си за изминалите месеци и плановете ви за следващия.  Не бива да инвестирате.

Здраве: От вас зависи дали през този месец ще сте в добра форма. Почивката е задължителна. Бъдете внимателни в периода 4-6 юни, когато Луната е във вашия знак, за да избегнете болестните прояви.

Любов: През целия месец досаждате на брачната си половинка с претенциите си. По-добре се овладейте, осъзнайте вашите грешки и съхранете отношенията си, за да имате подкрепа. Не е изключено децата ви да мечтаят за почивка заедно с вас. Не им я отказвайте.

 

ЛЪВ

 

Работа: Бъдете смели, не се колебайте, но бъдете отговорни при планирането на инвестиции за следващите месеци, ако са свързани с ваши проекти. Пазете се от хитреци, които, виждайте че печелите завидно добре, ще се въртят около вас, за да ви измъкнат пари. Не е във ваша полза да давате заеми, защото са невъзвръщаеми, нито да искате кредити, ако имате финансова стабилност.

Здраве: Наложете си спокойствие особено в периода 6-8 юни, когато Луната е във вашия знак, не прекалявайте с алкохола, защото не е изключено да сте чувствителни и напрегнати, но с чашката няма да се успокоите. Причината е в непрекъснатото очаквате спънки, въпреки че такива няма.

Любов: Не изневерявайте. Пазете се от обожатели, които непрекъснато искат да ги ласкаете с много подаръци и ресторанти, въпреки че вие самите не сте склонни да задълбочавате отношенията си с тях, но може да ви изненадат принудителни неочакваности.

 

ДЕВА

 

Работа:  Месецът не е добър и за започване на нова работа или за смяна на работата, защото трудно ще се приспособите към новите си колеги, ако сте решили да направите обрат в съвсем нова посока, а и трудно ще възприемат вашите странности. Бъдете умерени и ще си спестите бъдещи неприятности.

Здраве: Ако се чувствате отпаднали и неразположени заради невъзможност да се справите сами със задачите си, всушайте се в гласа на тялото си и не пропускайте почивката. Нервното напрежение ще ви навреди сериозна на здравето, особено в периода 8-11 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте семейни забравете за претенциите си към вашите близки, които водят до ненужни и обидни разправии. Не пропускайте семейната почивка, посетете на всяка цена вашите възрастни роднини, които ще ви очакват.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Не бъдете прекалено разточителни, ако каните делови партньори на обяд или вечеря. Месецът позволява провеждане на делови срещи и подписване на споразумения и договори. Пътуванията са успешни, ако са свързани с делови срещи, но и ако сте внимателни зад волана.

Здраве: Нервното напрежение ще да ви извади от строя ако не се щадите. Бъдете грижовни към себе си, особено в периода 11-13 юни, когато Луната е във вашия знак, за да избегнете нервните неразположения и депресивните състояния.

Любов: В семейството ви е позволено да поставите ново начало в отношенията, без значение дали сте щастливи или сте решили да направите крачката към развод, защото сте нещастни. При хармония не пропускайте романтичните мигове с вашата половинка и разговорите с децата, ако сте ги създали.

 

СКОРПИОН

 

Работа: За да сте в хармония със себе си и околните, за да не търпите финансови загуби, ви съветвам  да обмисляте добре начинанията и да не давате изява на егото си, ако сте засегнати от някого или нещо, защото може причината да е във вас. Няма да ви липсват приятни емоции с вашите колеги, а на новопостъпилите не отказвайте да предавате знанията си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си навредите сами. Нямате причина за притеснения, защото сте финансово стабилни. Ако сами си внушавате катаклизми, ще задълбочите проблемите със здравето си, особено в периода 13-15 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако спорите агресивно, само защото нямате навика да отстъпвате, изнервяте обстановката у дома и предизвиквате към скандали половинката си. По-добре си кажете какво искате да промените в поведението си, за да постигнете компромис в отношенията.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Склонни сте заради вашата доверчивост да привличате неподходящи хора, чиято цел, за кой ли път,  са парите ви. Не се изкушавайте от начинания подвластни на нечии чужди интереси, ако не са планирани предварително и нямате подписан договор. Колкото по-малко се доверявате на нечии протекции за уж ценни за вас назначения във вашата фирма, толкова по-добре за вас.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не прекалявате с алкохола, особено при среща с приятели, които все още се заяждат с вас заради политически пристрастия. Бъдете внимателни в периода  15-17 юни, когато Луната е във вашия знак. Внимавайте да не обострите хронични заболявания.

Любов: Ако сте създали семейство не флиртувайте, не изневерявайте, но и да не закъснявате сред края на работния ден, оправдавайки се със служебни проблеми. Ако това се случва всяка вечер, близките ви няма да повярват на вашите обяснения и ще решат, че имате връзка.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: Стабилните ви отношения със задгранични делови партньори са причина да приключите отношенията си с хората, които ви вредят, за да избегнете неочакваности, финансови загуби и да не си спечелите кармични врагове. От вашето умение да убеждавате в плановете и проектите си зависи и вашия успех. Не давайте заеми и не инвестирайте в рискови проекти.

Здраве: През този месец сте заплашени от проблеми със здравето, ако не избегнете напрежението и ако се вглеждате непрекъснато в себе си. Градите си сами негативна мисъл-форма, която може да ви докара болести, особено в дните 17-20 юни, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да внимават  заради интереси в деловите отношения да не хлътнат в извънбрачна връзка. Приходите от тази авантюра няма да ги направят щастливи. Ако не са щастливи в брака може да вземат здравословното решение за развод. Ако отношенията им са хармонични няма защо да съсипват брака си.

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: Старанието ви и желанието да заработите с нови делови партньори е във ваша полза, ако попаднете на знаещи и можещи хора, които няма да ви предадат. Не предприемайте инвестиции, ако не са планирани предварително, за да не търпите загуби. Не приемайте предложения да дадете пари за чужд проект. Не е във ваша полза да проявявате щедрост.

Здраве: През юни се предпазвайте се от проблеми с костите и вените, ако решите изведнъж да започнете да спортувате, а също и с кръста, който е чувствителен и податлив на травми, особено в периода 20-22 юни, когато Луната е във вашия знак. Ако кожата ви е бяла избягвайте силното слънце.

Любов: Семейните, ако се оставят на емоцията и поддадат на флиртове и изневери, може неочаквано да се решат на раздяла, въпреки царуващата хармония. Ако сте нещастни месецът позволява да сложите край на отношенията си, като проведете спокоен разговор с половинката си, вместо да се стига до скандали.

 

РИБИ

 

Работа: Внимавайте на кого се доверявате, за да не попаднете на неподходящи делови партньори, които ще ви съжалят и ще ви дадат съвети, но заради липса на представа от вашата работа - във ваша вреда.  Не бива да показвате, че сте уязвими или неувереността ви вреди. Не си позволявайте язвителни забележки към вашите колеги и партньори. Не ви съветвам да инвестирате в непознати проекти.

Здраве: През юни сте напрегнати, но ако не се вживявате в действията на хората около вас, осъзнавайки, че няма как да промените хората, ще живеете без проблеми. Не пропускайте разходките и почивката, особено в периода  22-25 юни, когато Луната е във вашия знак и ви прави прекалено чувствителни.

Любов: Нямате причина да наранявате семейството си заради нечие желание да ви използват. След раздялата, ако стигнете до нея,  ще сте страдалци, но може и да не успеете да си върнете семейството, дори и да успеете, доверието по между ви никога няма да се върне.