Представителите на някои зодии са крайно консервативни по отношение на любовта и връзките си, други приемат философски нуждата на партньора от друг човек. И ако някои мъже биха простили и биха си затворили очите за това, което се с случило, 3 от тях няма да забравят за нищо на света и ще използват всеки повод да подчертават грешката по най-безкомпромисен начин.

Дева
Девите са традиционалисти, държат на класическите добродетели и за тях семейството е абсолютна ценност.Мъжете Дева обикновено имат силна връзка с майките си. Те изпитват истинска обич и уважения към тях, обгрижват ги, тактични са и се притесняват при най-малките проблеми със здравето. С жените в живота си те също са мили – помагат им в домакинството, рядко избухват семейни скандали. В обичта си са по-скоро праволинейни, отколкото на приливи и отливи. Обичта на мъжът Дева е като камък – постоянна и си тежи на мястото. Девите са моногамни и не обичат експериментите. Именно поради тези причини за една Дева би било истински удар да разберат, че жената до тях им изневерява. Колкото и да ги боли обаче, не очаквайте скандал и чупене на чинии. Девата по-скоро ще се затвори в себе си, но обидата ще личи по всяка дума и жест. Девата ще изживее болката от изневярата особено силно. Силно наранени, те ще пазят тази горчилка за цял живот в душата и сърцето си. Мъжете Деви влагат прекалено много в старанието си да имат добро семейство, за да поискат развод, и затова може би връзката би се запазила и след изневярата.

Везни

Везните ще чупят чинии, лаптопи и стъклени вази дори само да заподорзат изневяра от страна на партньорката си. Те имат силно развито чувство за собственост. Често това не е просто любов, а желание за притежание и за управление на живота на жената. Мъжът Везни ще вдигне грандиозен скандал, ако разбере за случила се изневяра. Ако сте свикнали да го виждате кротък и отворен към всякакви теми за разговор, сега е момента, в който ще покаже другата си страна. Ако връзката продължи, мъжът Везни ще остане мнотелен до края на живота си. Ще използва и всеки удобен момент, за да напомня на половинката си за случилото се, да се държи зле и да й насажда вина.


Лъв
Лъвовете са болезнено ревниви. Те виждат изневяра дори там, където никой не си е помислял. Огненият нрав и богатата им фантазия ги провокира да разиграват в съзнанието си сцени и сюжети, за които би им завидял дори известен холивудски режисьор. Трудно да убедите мъж Лъв, че не се интересувате от друг, колкото и доказателства да имате. Просто Лъвовете живеят на високи обороти, светът им е колоритен, динамичен и често изпадат в крайности. Дълбоката любов, която изпитват към жената, се пречупва изведнъж и се  трансформира в омраза, заради разочарованието.