Лятото бавно отстъпва, плажното парти приключва и сега е време да се приберем и да започнем да изпълняваме задачите, които сме си поставили. 

На 22 август точно в 17:56 ч.  Слънцето напуска огнения знак Лъв и преминава в практичната и организирана Дева. През следващия месец, вместо да търсим нови приключения или любовни емоции, звездите ни насочват към по-практични и делови занимания. 

Това е периодът, в който е време да се съсредоточим върху работата си и да бъдем продуктивни. Земните знаци като Дева, Телец и Козирог ще се чувстват в стихията си, докато променливите знаци като Близнаци, Стрелец и Риби може да се изправят пред някои предизвикателства.

Макар сезонът на Девата да не е най-вълнуващият, той е изключително важен! Дори и да не сме родени под знака на Дева или дори под някой от земните знаци, ще усетим ползотворната енергия, която ни подтиква да се фокусирате върху задачите си. 

Да, може да звучи малко скучно, но ако се връщаме на работа след лятната почивка или започваме новата учебна година, тази енергия ще ни помогне да организираме и систематизирате живота си. Астрологията точно сега ни подкрепя в усвояването на нови знания и изграждането на стабилна рутина.

 

 

ВЗИМАМЕ ЛОГИЧНИ, А НЕ ЕМОЦИОНАЛНИ РЕШЕНИЯ

След дълъг период на емоционална динамика, сега преминаваме в сезон, който ни насърчава да мислим с главата си, а не със сърцето. Девата, управлявана от планетата Меркурий, е известна с аналитичните си способности. Това е времето, в което трябва да обръщаме внимание на детайлите и да разглеждаме ситуациите ясно и прецизно. Неочакваните въпроси и трудности, които сме се опитвали да избегнем, сега изискват решение.

 

 

Девата, като един от най-практичните земни знаци, ни води към осъзнаване на малките, но важни аспекти на живота. Тя е познавач на истината и пазител на тайните, често разкриващи се именно в този период. Затова е важно да не бързаме и да оставяме времето да ни покаже какво е истински важно.