Може и да не ходим всеки ден от 08:00 ч. на училище, но и ние сме като децата... Пораснали, ние продължаваме да използваме елементи от детството, които са се видоизменили с времто, но ни служат в ежедневието.

Затова подготвяйки всичко необходимо за първия учебен ден на вашето дете, възползвайте се да набавите и необходимите за вас неща. Сред тях:

#1 – Календарният тефтер, известен също като "адженда".

#2 – Писалки. Сини, черни, зелени или червени – всичко зависи от собствените ви нужди. Ако сте преподавател в учебно заведение, със сигурност е редно да разполагате с цвят, с който да нанасяте поправките върху домашните на вашите ученици.

#3 – Стилна чанта. Късметлии сме, защото през 2015 чантите в бизнес стил ще са отново на мода.

#4 – Калкулатор. Разбира се, че можете да използвате този на своя мобилен апарат, но когато сте вкъщи и проверявате семейните сметки, една класическа сметачна машинка е най-добрият вариант.

#5 – POST IT листчета. Сещате ли се, това са тези разноцветни и лепящи се листчета, на които не само можете да отбелязвате непредвидените, но същевременно важни задължения, но и да оставяте любовно послание на своята половинка.

#6 – Учебници или нов вълнуващ роман.

#7 – Нова фитнес екипировка. С всяко ново начало сме изпълнени с добри намерения и вземаме решения с идеята да подобрим начина си на живот. Едно от тях засяга спорта. За повече мотивация ви препоръчваме да възобновите своя фитнес гардероб, който ще бъде още една добра причина да тренирате.

#8 – Не можем да не включим и дигитален елемент в тазгодишния списък – дали ви е необходим нов mp3 плейър, мобилен телефон или таблет, според нуждите на всяка една от нас е редно да си осигурим необходимите гаджети, които ще са ни от полза.

#9 – Като отговорна и съвременна дама, която от време на време обича да влиза в ролята на домакиня, една нова учебна година не може да започне без да сме се въоръжили с нови кулинарни идеи. Купете си нова готварска книга с най-актуалните рецепти или... другият и по-добър вариант е да посещавате любимия ви кулинарен сайт Bistro.bg.

#10 – и не на последно място, изтъкваме необходимостта да промените нещо в спалнята. Това може да бъде нов спален комплект или красиво растение в саксия, нови завеси или картина? Въвеждайки нов елемент в обичайната за вас атмосфера внасяте нов дух в конкретното помещение.