Това е Сара Гъртс. Тя е едва на 26 години с рядко заболяване на кожата, заради което има бръчки, въпреки че е млада.

Когато е на 10, Сара е диагностицирана със състояние, наречено Синдром на Ehlers-Danlos. Заболяването има различни симптоми и може да засегне костите, кръвта и кожата. Тялото на Сара има проблем с производството на колаген. А именно той отговаря за еластичността на кожата. Затова цялото й тяло е покрито с бръчки, макар да е едва на 26 години. Кожата по торса и бедрата й е увиснала и деформирана.

Това рядко състояние и трудностите, с които се сблъсква, карат Сара да започне свой проект, който нарича The Love Your Lines. В него влага целия си позитивизъм, опитвайки се да покаже, че човек трябва да обича тялото си такова, каквото е.

Проблемите на тялото й я карат да извърви дълъг и труден път на личностно израстване.

„Осъзнах, че мразейки себе си и всяка част от своето тяло, всъщност карам и другите да гледат по този начин на мен“, споделя тя.

Сара решава да се снима и да показва красотата на това, което притежава. Това е нейният начин да покаже, че модата и красотата налагат модели, с които хората не са длъжни да се съобразяват.

"Искам да счупя социалните бариери за перфектност. Бариери, които постоянно ни ограничават и ни карат да се стремим към точно определен начин на живот.Бъди слаба и ще си щастлива.
Купи си това и ще си щастлива.
Изглеждай по този начин и ще си щастлива.

Наистина ли?
Именно това, че не сме перфектни ни прави перфектни. И точно това е истинската красота. Искам да напомням на всички да обичат тялото си и да бъдат нежни и внимателни със себе си."