Кристина Агилера знае как да привлече вниманието. Последните новини около кариерата й са, че е съосновател на марка артикули за сексуално здраве.

Няма как да пропуснем най-важната част от визията й в един от последните постове на певицата в Инстаграм, а именно маникюра й - 3D вагини върху огромни нокти.

В коментарите феновете вече искат контакт на маникюристката й:

„Харесват ми ноктите с вагини!“

„Ноктите ти! Трябва да си ги направя!“

„Боже, ноктите ти! Кралица!“

Това гласят само част от отзивите под публикацията. 42-годишната изпълнителка обаче не спира с провокациите.

В подкаст Кристина говори за най-смелите места, на които е правила секс - на самолет „под одеялата“ и в звукозаписното студио „наведена над пулта“.

Агилера, която е сгодена за Матю Рътлър, разкрива още, че обича да прави фелацио, допълвайки, че „е важно да си с партньор, с който можеш да изследваш“.

Двамата с Рътлър имат дъщеря Самър Рейн, която е на 9, а от предишна връзка Кристина има син Макс на 15 години.

В скорошно интервю певицата говори разкрепостено и за оргазмите си.

„Опознах добре вагината си през последните 42 години. И буквално смятам, че има точки на удоволствие, които с времето започват да се „отключват“. Има 4 различни места, от които мога да изпитам оргазъм, свързани с вагината ми и това е истината.“

А ето и малко повече за новото бизнес начинание на 42-годишата изпълнителка на „Genie In The Bottle” – “продуктите Playground са иновативни и подобряват сексуалното удоволствие с фокус върху женското здраве”.

На една от снимките виждаме Агилера да държи един от артикулите на бранда – лубрикант на водна основа.

Вижте във видеото коя е любимата секс поза на Гери Никол: