С кого бихте искали да излезете на среща – рок звезда, холивудски актьор, олимпийски медалист или кралска особа? Списание „People” дава възможност на верните фенки на знаменитости от ранга на принц Уилям, Майкъл Фелпс и Бон Джоуви буквално да си купят един незабравим ден с любимците си.

Изданието обяви търг, в който участват „най-секси мъжете” от едноименната годишна класация. Събраните средства отиват за различни каузи, които знаменитостите подкрепят.

„Най-печеливш” от наддаването до момента е принц Уилям, който предлага пакет, включващ билети за благотворителна игра на поло и прием при британското кралско семейство. Вече има ентусиаст/ка, предложил/а 16 000 долара за незабравимото изживяване. Очаква се обаче сумата да набъбне до 115 000 долара.

Ако сте фенове на големия спорт, можете да наддавате за уикенд и посещение на благотворително събитие с мега тенис звездата Андре Агаси (7 000 долара) или за урок по плуване и обяд с олимпийския шампион Майкъл Фелпс (5 750 долара).

За привържениците на обилното потене по време на среща актьорът Матю Морисън и личният му треньор Бернардо Копола, както и кино звездата Хю Джакман предлагат фитнес тренировки.

Странно, но факт – двама от най-желаните мъже на планетата – Бен Афлек и Мат Деймън, се обявили най-ниски начални цени на предлаганите от тях услуги. Афлек „продава” съобщение на гласовата поща на онзи фен, който се бръкне с поне 1000 долара, а Деймън предлага бутилка хубаво вино с автограф върху етикета.

Срещу сравнително скромната сума от 500 долара (засега) можете да си купите цял ден на плажа с изгряващата звезда от „Социалната мрежа” Арми Хамър. Пакетът включва и обяд, коктейли, партия тенис  и масажи в елитен салон.

На търг се продават и ВИП пропуски за концерт на "Бон Джоуви" в град по избор и за новогодишното шоу на Ъшър в Маями.

Крайният срок за наддаването е 15 декември.