Тя е жена. От времето, когато е носила косата си, вързана на две опашки с две бели руски кордели на червени точки, си е мечтала да се омъжи. Сега вече носи косата си на класическо каре (без корделите, разбира се). През този дълъг период не само е мечтала, но и е намерила мъжа, за когото мечтае. Той е сравнително известен. Повечето хора са го виждали по телевизията, затова тя не може да разкрие истинското му име. Но с много обич го нарича Томчо.

Тя чака отдавна Томчо да й предложи брак. Сега й трябва само малко помощ. Вие може да й помогнете това да се случи – от женска солидарност или от женска злоба, от добро сърце или с лека завист, за да стане една жена още по-щастлива, или за да останат повече свободни мъже за вас.

Как да го направите?

Нейният приятел й е обещал, че ще се ожени за нея, ако успее да събере 10 000 човека, които харесват страницата й във Facebook. Той си държи на думата и тя e убедена, че ще спази обещанието си. Обещал й е също, че ще пусне част от сватбата в някоя телевизия, ако тя наистина се състои.

Щастието на една жена е само на един клик разстояние. Отворете страницата и я харесайте - лесно е. Е, защо да не й помогнем да сбъдне мечтата си и да се ожени за своя Томчо?!

Нека докажем, че любовта наистина е по-силна от всичко!