Както се пее в една песен: Любов ли е, любов ли е или земестресение? А може би и двете...

Както при всяка болест се появяват признаци за разпознаване, така е и в любовта. Тя е сладката болест, а и как бързо ни поваля :)

Ето 8 признака, които те издават, че си лудо влюбена в него дори и да не го признаваш пред себе си:

Постоянно мислиш за него

Ако не ти излиза от главата ден и нощ, че понякога дори и в сънищата ти. Определено си "лапнала" по него.

Киприш се

Новите дрехи вталени по теб, прическа, красив грим... с две думи искаш да си перфектна. Ако сте колеги, се приготвяш повече преди да отидеш на работа или в университета. Ако сте в една компания, винаги се стараеш да излеждат безупречно, за да си падне по теб. Качваш си най-готините снимки във Фейсбук и се надяваш на лайк от него.

Споменаваш на ден над 5 пъти името му

Пред приятелки, колежки, майка ти. Дори и несъзнателно да го правиш, внимавай, защото не е трудно хората да се досетят.

Следиш постоянно профила му във фейсбук

Всеки ден, всеки час, всяка секунда следиш социалната му мрежа. С кой се сприятелява, какви снимки качва, на кои места се отбелязва и с кого е. Не пропускаш нищо от делника му.

Посещаваш местата, където ходи

Знаеш кое е заведението, в което се храни, дискотеката, в която ходи. Ти си винаги там с приятелките ти като се надяваш да се засечете. Тук идва на помощ любимият ни Фейсбук, защото ти помага да разбереш къде е и с кого е. Всяка събота ходиш в нощния клуб, защото знаеш, че е там. Дори и да не си говорите, важното е да те види, че си там. Съвет: внимавай да не прекалиш със следенето, защото не е изключено да те помисли за луда.

Сприятеляваш се с приятелите му

Разменяте си телефоните с приятелите му, поздравявате се по заведенията, предаваш му чрез тях поздрави.

Полудяваш, като видиш колата му

Получаваш признаци на паника като засечеш автомобила му, паркиран някъде или ако се разминете. Задължително надаваш вик и палиш нервно цигара. Веднага се обаждаш на най- добрата си приятелка да я информираш. 

Следиш всичките му бивши приятелки

Как изглеждат, какви са, какво работят, още ли се виждат. Трябва да разбереш всичко за миналото им. Колко време са били заедно и защо са се разделили. Мразиш ги безумно и полудяваш, ако им хареса снимка.