1.Мъжете се женят за най-добрата си сексуална партньорка
68 % от мъжете се женят за жената, с която са правили най-добър секс. Само 45% от жените могат да се похвалят със същото.

Как да правите умопомрачителен секс с всеки представител на зодиака >>

2.Жените имат по-малко сексуални партньори
Запитани омъжени двойки колко сексуални партньора са имали през живота си, най-посочваният отговор при мъжете е от 6 до 10 (25% от запитаните в изследване са дали този отговор). Най-много жени са отговорили от 2 до 5 (31% от дамите). 19% от мъжете и жените са посочили, че са правили секс само с 1 човек.

 Сексуалните фетиши на зодиакалните знаци >>

3.Мъжете гледат много повече порно, отколкото си мислят жените
При запитване 42% от жените са казали, че техните половинки не гледат порно. В същото време само 21% от мъжете са се съгласили с това. 63% от жените са посочили, че никога не са гледали филми за възрастни.

 

4.Повечето семейни двойки не знаят какво си мисли половинката им
Изглежда, че повечето семейни двойки се разминават във вижданията за любовния си живот. 79 на сто от мъжете са на мнение, че техните съпруги са щастливи от сексуалния си живот, докато само 61% от жените потвърждават това. От друга страна 55% от дамите мислят, че мъжете им са задоволени в леглото, а 79% всъщност си мислят това.

 4 основни принципа, за да сте добри в леглото >>

5.Сексуалният живот се влошава с появата на бебе
Бебетата може да са благословия за всяко семейство, но те определено не помагат за любовния ви живот. 52 на сто от жените и 49 на сто от мъжете споделят, че са правили много по-добър секс преди да станат родители.

Няколко неща, които не разбираш, докато не станеш майка >>

6.Какво искат мъжете?
Най-популярното желание сред мъжете е половинката им да поема по-често инициативата (42% от тях искат това). В топ листа на мъжките желания са и повече орални ласки (41 процента). В топ 3 на желанията е и аналният секс.

 От какво се впечатляват мъжете>>

7.Какво искат жените в леглото?
35% от жените искат повече любовна игра, а 32% копнеят за повече любовни думи. Сред желанията им са и удължаване на времето за секс и орална любов.

 Какво можем да научим от френските жени>>

8.Мъжете изневеряват по-често
Мъжете признават, че изневеряват по-често (28% срещу 13% от страна на жените).


 Емоционални знаци, че той изневерява >>