Интелигентните жени знаят, че не могат да променят партньорите си, независимо колко силно опитват. Но има и достатъчно много неща, които дразнят мъжете, но и те нямат особен успех в опита им да ни променят.

Дори и да не сме щастливи от всички навици на половинката си, не бива да се опитваме да налагаме своето мнение, ако тя самата не желае да ни чуе или да се вслуша. Най-добрият начин да постигнем напредък е да се опитаме да повлияем начина на мислене на любимата си. Ясно е, че повечето жени са доста упорити, затова ето няколко неща, които е наистина добре просто да приемете и да си спестите тревогите:

1.Жените правят списъци

Сред нещата, които няма да можете да промените у една жена, е именно това. Харесва ни да сме организирани и най-лесният път към това е в списъците. Много по-лесно е да помним нещата, които трябва да правим, когато ги запишем. Затова без значение колко досадно може да е носенето на списъци, едва ли ще се откажем от тях. Така че, мъже, просто трябва да свикнете.

 

2. Обичаме обувки и аксесоари

Знаем, че повечето мъже не разбират това доста скъпо женско хоби, но трябва да приемат, че точно както те обичат да прекарват време с момчетата, да изпият няколко бири, да поиграят видеоигри или да си купуват инструменти, които никога не използват, ние обичаме обувки и аксесоари. Приемете, че това е нашето хоби и е по-разумно да спрете да спорите по въпроса дали е нужно да харчим толкова пари за онези прекрасни обувки. Може да не е, но винаги ще искаме да го правим, без значение колко чифта вече имаме.

 

3. През повечето време имаме предвид "Да"

Знаем, че повечето жени често казват безмилостно "не", но ще се учудите колко често казваме "не", но имаме предвид "да". Също така "Махни се!", означава "Остани", а "Остави ме на мира" може да значи "Ела и оправи нещата!". Просто не обичаме да признаваме, че сме разстроени и искаме мъжете да опитват по-упорито да ни накарат да се почувстваме по-добре.

 

4. Харесваме чисти кухни

Почти всяка жена предпочита да остави кухнята чиста, преди да си легне, затова не е добра идеята мъжете да ни карат да отлагаме това задължение за следващата сутрин. Когато се събудим и видим кухнята да изглежда все едно в нея е паднала бомба, а мивката - пълна с мръсни чинии, това ни кара да сме намръщени през целия ден, защото вместо да се радваме на хубавите неща, ще трябва да си оправяме вчерашните бъркотии. 

 

5. Важно ни е да изглеждаме добре, преди да излезем

Разберете, че всяка жена обича да е красива, когато излиза - независимо дали ще ходи на вечеря или ще купи нещо от магазина отсреща. Затова е добре мъжете да спрат да ни юркат, защото да изглеждаш добре е равно на чувствам се добре. Мъжете трябва да опитат да приемат, че това е важно за нас и да бъдат търпеливи.