Признайте си, че сте правили поне десет от тях, когато в стомаха ви са пърхали пеперуди:

1.    През определен период от време проверявате телефона си да не би случайно той да е изпратил есемес. Доста често имате чувството, че телефонът звъни или вибрира, без това да се случва реално.
2.    Ако ви е писал той, ви трябва поне минутка преди да му отговорите, защото обмисляте как всяка дума ще прозвучи в неговите уши (очи).
3.    Ако е някой друг, му се ядосвате, че ви безпокои безпричинно.
4.    Дори преценявате колко време трябва да мине, за да му отговорите, за да не изглежда, че сте безнадеждно хлътнала и отговаряте всеки път на секундата.


5.    Иска ви се да лайкнете всичките му снимки във фейсбук, както и да коментирате всичките му статуси, но се опитвате да не показвате изключителните симпатии, които изпитвате към него. Затова съзнателно контролирате активността си на неговата стена.
6.    Пускате нещо изключително готино на стената си във фейсбук с надеждата да привлечете вниманието му и той да коментира, или поне да лайкне.

7.    Знаете как се казват майка му, баща му, брат му, сестра му, лелята, чичото, братовчедите, бабите, дядовците... Въпреки че още не ги познавате лично.
8.    Пишете първото си име на лист хартия и поставяте до него фамилията на момъка, за да видите как ще изглежда името ви, ако съвсем случайно се омъжите за него.


9.    Представяте си как си говорите с него. Въображаемият разговор между вас и него е най-съвършеният, който може да съществува в реалността.
10.    Всеки ден се обличате с най-хубавите дрехи, гримирате се по най-невероятния начин и слагате най-готините си аксесоари с мисълта, че ще го срещнете.
11.    Когато сте близо до него, променяте стойката си. Заставате изправени и изпъчени, и гълтате корема.
12.    Толкова много сте говорили на приятелките си за него, че те вече не искат да чуват за него.

13.    Започвате да посещавате местата, на които той ходи – фитнес, ресторант, бар, дискотека, с надеждата да го срещнете.
14.    Ако случайно попаднете на едно и също място, знаете във всеки един момент къде се намира той – дали е в тоалетната, дали е излезнал на въздух или си поръчва нещо от бара.
15.    Заемате стратегическа позиция, така че да може да го наблюдавате от най-добрия възможен ъгъл. А и той да може да ви забележи.


16.    Ако той случайно махне на някого, потрепвате, смятайки, че той поздравява вас, дори и да не ви познава.
17.    Ако го видите да разговаря с друга жена, сякаш ви пробождат с хиляди ножове.