Актрисата Дженифър Анистън е на корицата на септемврийския брой на InStyle, в която говори за сериала The Morning Show, колко приложения за сън има и приятелите си, пише Gawker. Малко знаем за това как Джен се справя със стреса – особено като за човек, който е известен от близо 30 години. Отговорът на актрисата определено ще ви изненада, а от изданието не пропускат възможността да се пошегуват с цялата ситуация, разбира се. Вижте сами какво пишат като коментар по-долу.

По време на разговора главната редакторка на InStyle Лора Браун обаче задава директно въпроса на Анистън: "Какво ядете, ако сте стресирана?".

Това, което Анистън отговаря, е леко шокиращо: "Едно парченце чипс, казва тя. Хрус, хрус, хрус."

Правилно чухте - едно парченце чипс от всички пържени картофени кръгчета в опаковката.

"Едно парченце чипс. Хрус, хрус, хрус" - това е целият й отговор. Едно-единствено парченце чипс, което тя хруска и хруска, докато спре да се чувства стресирана.

Браун, която вероятно е също толкова шокирана от отговора, колкото и от Gawker, моли Анистън да изясни това, което казва: "Аз съм добра в това. Мога да изям едно драже M&M, едно парченце чипс. Знам, че това е доста досадно."

Не знаем дали е досадно, но със сигурност е странно - не сме чували за друг човек на планетата, който да си купи пакет чипс, само за да си хапва по едно парченце от него всеки път, когато се почувства стресиран. Най-вече се сещаме за хората, на които дори един пакет чипс не стига, за да се почувстват отново нормално след силен стрес.

А какво ще кажете за едно драже M&M? Вие знаете ли за друг човек - освен Дженифър Анистън, който държи в дома си опаковка M&M и просто си взема едно-единствено драже, когато стресът му дойде в повече? Кой изобщо някога през живота си е ял само едно драже M&M? Обикновено поглъщаме толкова дражета, колкото се изсипят в шепата ни от опаковката, нали така? Точно така, разбира се.

Снимка: Facebook/@Gawker

"Мисля, че тя не се чувства достатъчно стресирана", коментира потребителка във Фейсбук страницата на Gawker.

Снимка: Facebook/@Gawker

"Когато съм стресиран, пия по една бутилка ром", заявява потребител.

Снимка: Facebook/@Gawker

"Това е чистото доказателство, че Джен е извънземна", категорична е потребителка.

Снимка: Facebook/@Gawker

"Определено е някакъв вид вещица", контрира я друга.

А вие какво мислите? Споделете мнението си в коментарите.