Стегнатото тяло на Кели Рипа често е водещата тема сред феновете ѝ. През годините тя е говорила за поддържането на здравословен начин на живот, който включва редовни тренировки и чисто хранене.

Звездата от шоуто „На живо с Кели и Райън" е спряла да пие алкохол, което ѝ е помогнало да поддържа стройната си фигура. Въпреки това звездата от „Всички мои деца" не се страхува да се глези с вкусотии и прави точно това по време на пандемията.

„Направих един трезвен месец - всичките ми приятелки го направиха, всички го направихме заедно - просто никога повече не се върнах към алкохола. Чувствах се и изглеждах страхотно, забравих какво е махмурлук", разкри Кели в интервю за списание "People".

А по време на интервю за Jimmy Kimmel Live звездата се пошегува, че се е отклонила от строгата си рутина. „Ям твърда храна. Не съм на изцяло течна диета, а на изцяло въглехидратна диета", каза тя.

Снимка: Getty Images

Какво яде Кели Рипа на закуска?

Тя става още в 4:30 ч. сутринта в дните, в които води предаването „На живо с Кели и Райън".

Звездата не закусва преди да приключи със записите. „Установих, че, ако ям преди това, издавам звуци свързани с храносмилането“, пояснява Кели.

Ежедневната диета на Кели Рипа е здравословна – но и тя има своите дни на изневяра! Звездата е любителка на сладкото и обича да си позволява здравословен „шоколадов" пудинг със семена от чиа за закуска. Това включва смесване на кокосова вода, фурми без костилки, какао, ядки кашу и кокосово масло. „След работа хапвам протеиново барче и ленено семе", споделя тя. 

Нездравословната закуска е за почивните дни. В неделя Кели я приготвя за своя съпруг Марк Консуелос и за себе си.

Обядът на Кели Рипа

Обикновено хапва салата или кисело мляко с боровинки. „Обезмаслено гръцко кисело мляко. Въпреки че децата ми не го харесват така, както аз – освен ако не сложа мед и мюсли и не го направя да прилича на някакво парфе. В по-голямата част от времето двамата с Марк се храним много чисто, но обичаме сметана в кафето си.

Какво яде звездата за вечеря?

Кели обикновено хапва салата или супа. "На вечеря ям много зеленчуци - и салата, супа или някоя немазна риба", казва тя пред Good Housekeeping.

„Опитвам се да не ям прекалено много сирене или прекалено много храни с високо съдържание на мазнини, въпреки че ги обичам. Бих яла пица и пържени картофи всеки ден, но се опитвам да огранича тези храни до един път седмично“, откровена е Кели.

Тя тренира седем дни в седмицата. „Голяма част от живота ми е посветена на това да имам перфектна диета, да се храня отлично, да имам фитнес програма, която мога да практикувам всеки ден - и го правя, тренирам седем дни в седмицата. Рядко си позволявам да изневерявам на диетата си“, признава звездата пред People.

Една от тренировките на Кели Рипа