На 16 юни в градината на Grand Hotel Sofia "Активиа" покани гости на плодов следобед. На него тя представи своите поредни изкусителни шедьоври. Гостите имаха възможността да дегустират и да изразят предпочитанията си към един от двата вкуса, заредени с уханието и чара на лятото и екзотиката - малина и ананас. А междувременно и да си побъбрят по женски.

Темите се знаят - диети, здравословно хранене, любими плодове...

"Какъв е вкусът на твоето лято?"– пита "Активиа" и призовава и феновете си да опитат новите й предложения и да изберат между:
• свеж вкус с Активиа ананас – лято с вкус на забавление, заредено със свежо настроение;
• сладък вкус с Активиа малина – лято с вкус на романтика, нежна и сладка наслада.

Двата продукта са вече в търговската мрежа. Опитайте ги и вие и гласувайте за своя вкус на лятото, като се включите в 8-седмичната кампания на "Активиа". Гласовете си може да изпратите на сайта чрез SMS и да участвате за седмична награда – модерен градски велосипед, и за двете големи награди – пътуване до Барселона и Флоренция!

Пълните правила могат да бъдат открити на: www.activia.bg.

За "Активиа"
С присъствие в над 70 държави на всички 5 континента, "Активиа" е най-известната марка свежи млечни продукти, предлагана от Danone Dairy от 1987 г. Тя съдържа уникална комбинация от бактерии, подбрани от експертите на "Данон", включително Бифидус актирегуларис (повече от 4 милиарда Бифидус актирегуларис могат да бъдат открити в порция от 125  г).