Лий Лъчлър от Калифорния предлага брак на приятелката си Штути Дейвид, като я води в кино, където да гледа любимия си анимационен филм „Спящата красавица“. Никой не знаел, че Лий и илюстраторката Кайла Комбс са прекарали шест месеца, променяйки анимацията на най-емблематичната сцена във филма, а също и образите на самите герои така, че те да приличат визуално на двойката.  

Лъчлър я води в зала, пълна с техни близки и приятели. Тъй като влизат по тъмно обаче, приятелката му не забелязва. Скрита камера заснема реакцията на двойката, като по лицето на бъдещата годеница е видно, че тя няма никаква представа какво предстои да се случи.

Един от най-магическите момент е, когато анимационният принц от филмчето хвърля кутийката с годежния пръстен към публиката. Лий все едно го хваща, лампите в залата светват и той се оказва на колене пред момичето си. Магията на анимацията се пренася в реалността! Двамата са гаджета още от гимназията. Забавата продължава и докато Лий й задава най-важния въпрос:
"Обичам те с цялото си сърце, с всичките му камери, предсърдия и клапани." 
"Тя е кардиолог" - уточнява той с усмивка.

Штути казва "Да!". Но Лий е бил подготвил и вариант с плачещите седем джуджета, в случай, че откаже. 

Видеото е споделено в reddit.com, където потребителите веднага избухват с коментари, че това е най-великото и романтично предложение, което са виждали. 

"Предложих на жена си пред замъка Дисни в Орландо и никога не съм се чувствал по-малко горд от това, отколкото след като гледах това видео. Това е едно от най-добрите предложения, които съм виждал. Браво."
~ thenaniwatiger 

"Мислех си, че съм страхотен, заради моето предложение на плаж в Хаваи. После се появи този човек и пренаписа кино историята. Направи страхотна конспирация с приятелите и семейството си!"
~ ooooopium

"По дяволите, аз съм студено, цинично копеле, a ти просто стопли сърцето ми с това. Ще го кажа - завиждам! 
~ Dr_Frasier_Bane