В хладната вечер на 6 октомври „Лудогорец“ играе в Разград с „Левски“. В един момент на трибуните се появява огромен надпис „Йолана, ще се омъжиш ли за мен?“, а запалянковците започват да скандират „Горчиво!“.

Свързахме се по телефона с щастливата Йолана, за да ни разкаже по-подробно за екзотичното предложение. Оказа се, че тя е родена в Кубрат, но живее във Варна. Кръстена е на дядо си Йордан, от когото взима първите две букви, а останалото е хрумване на майка й.

Йолана познава бъдещия си съпруг от дете, но са във връзка от шест години. Преди три години се ражда дъщеричката им Дея, но двамата така и не са минавали под венчилото. Често ходят на мачове на „Лудогорец“, защото Николай е голям фен на отбора.

„Отдавна чаках този момент. Всички започнаха да ми пишат и да звънят по телефона. Николай предлага сватбата да е през май на Царевец, което е добра идея, но аз още се чудя дали да не е малко по-късно. Както всички момичета, и аз си представям как ще бъда с голяма, дълга рокля... Ако имаме второ дете, ми се иска да е момче, за да има разнообразие“ – споделя пред LadyZone Йолана, която работи в магазин на мобилен оператор.

В галерията ще видите и годежния пръстен, за който Йолана признава: „Обичам камъни и точно такъв исках. Той знае за това. Пръстенът мечта!“

Снимка: Личен архив