"Кой още си помисли, че тя е бременна отново?" - този коментар под снимка в профила на Салма Хайек постави началото на дълъг спор между феновете й. Актрисата сподели кадър, на който е в напреднала бременност като написа:

"Утре малкото бебе, което растеше вътре в корема ми, официално става тийнейджър. Те растат толкова бързо!" Дъщерята на Салма Хайек Валентина Палома Пино е родена на 21 септември 2007 година и тази година навършва 13. 

Последваха коментари от феновете в различни крайности - от "Не е възможно за жена на 54 години" до "Дори не бих се изненадал, ако е бременна. Вижте я колко добре изглежда!".

Салма Хайек рядко споделя снимки на Валентина в профила си. Но рожденият й ден определено е емоционален повод.

"Валентина, никога не съм пожелавала някой да се появи толкова, колкото исках ти да се появиш в живота ми. Благодарим ти, че го направи преди 13 години в ден като днешния, „Ден на мира“, за да осветиш живота ни. Ти си най-големият ми учител, най-голямата ми радост и най-голямата ми надежда. Обичах те преди да се родиш и ще те обичам завинаги. Честит рожден ден, моя сияйна звезда!"

В класация на Блумбърг за богатите деца на известните Валентина зае първо място през 2013 година.

 

Припомняме, че съпругът на Салма е баща и на детето на супермодела Линда Еванджелиста - Аугустин Джеймс. Пино е изпълнителен директор на компания PPR, която притежава марките "Гучи", "Ив Сен Лоран", "Баленсиага" и др.