Те са известни, с наследства за милиони, собствени модни колекции и... все още смучат биберон. По случай Световния ден на живота (22 януари) Салма Хайек сподели снимка, на която носи дъщеря си Валентина. Снимката е стара и Валентина вече е на 11 години, но ни направи впечатление биберонът, който смуче. Оказва се, че не една и две зведзи оставят децата си с биберон за дълго време. Дали за да са спокойни, дали заради липса на време, или просто не виждат проблем в това - не знаем. Сигурни сме в едно - зад всеки биберон се крие история. Решихме да ги съберем. 

Харпър Бекъм - биберон против стрес

Дъщерята на Дейвид и Виктория Бекъм не се разделяше със своя биберон до 4-годишна възраст. Родителите й не смятаха това да притеснително и не я притискаха да се откаже. Дори папарашките снимки, на които фотографите улавяха дъщерята на модната икона да смуче биберон и заядливите коментари под тях не притесниха семейство Бекъм. Според психолози е възможно Харпър да използва този аксесоар именно за да се справя по-лесно с вечното внимание към нея от феновете на родителите й и журналисти.

Сури Круз - със собствена колекция обувки и... шише с биберон

До около 4-годишна възраст и дъщерята на Том Круз не се разделяше с биберона си. Въпреки че успешно влезе в ролята на мини модна икона, появявайки се на събития с рокли и токчета, малката не се разделяше и с биберона си. Водата, която пиеше, също беше от шише с биберон. Сури Круз бе снимана да пие от такова шише на снимачната площадка на филма "Ничий син", в който се снимаше Кейти Холмс. Тогава здравните експерти критикуваха звездното семейство, защото според препоръките този вид шишета не бива да се използват след 9-месечна възраст.

Снимка: Getty Images

Валентина Палома Пино - не с един, а с два биберона


До 3-годишна възраст Валентина не само не се разделяше с биберона си, но и си носеше резервен. На ваканцията си в Сейнт Бартлеми, Франция, докато плаваха с моторница, малката се успокояваше с един биберон в устатаи един в ръката. Към днешна дата Валентина е чарорна малка дама, която често ходи с майка си на благотворителни и модни събития. 

Чикаго и  Кардашиян - всички на масата


Ким Кардашиян сподели снимка от сутрешната закуска на голямото си семейство. Всички са заено и похапват здравословни омлети, плодове, корнфлейкс и за всекиго според възрастта. Двете най-малки деца на Ким са съответно на 8 месеца - Псалма, и Чикаго на 2 г. 

Преди време обаче, папараци ги уловиха на разходка, а малкият Сейнт ходеше по улиците с биберон. Снимката отново беше много коментирана, докато Ким не поясни в текст към нея, че биберонът всъщност е тип близалка.