Царицата на селфито Ким Кардашиян използва всяка възможност да покаже лъскавия и шикозен живот, който води със съпруга си Кание Уест и четирите им деца. Това, разбира се, е не само за подхранване на егото, но и чисто търговски трик, с който риалити звездата успешно продава продуктите си за разкрасяване, а от скоро и линия стягащо бельо.

Благодарение на всички публикации в социалните мрежи, феновете на 38-годишната американка имат възможност да следят живота й отблизо. Четирите й деца – 6-годишната Норт, 3-годишният Сейнт, 18-месечната Чикаго и 3-месечният Псалм редовно присъстват в постовете й в социалните мрежи. Това обаче често е повод Ким да бъде осъждана като майка, както се случи с първата снимка на Псалм, когато американката беше обвинена, че е претрупала леглото на бебето с прекалено много аксесоари и това може да причини Синдром на внезапна детска смърт.


Какво ново около децата ли?

В момента Ким е на Бахамите с децата и снимките от там, разбира се, са напълно задължителни. Риалити звездата споделя, че преди си е мислила, че семейна снимка с три деца е било трудна мисия. Е, с четири е почти невъзможна - нито едно от тях не гледа към камерата!

В друг пост малката Чикаго си играе със змия – видео, което е събрало над 3 милиона харесвания до момента.

Фотошоп провалите (или добре инсценирани търговски кампании) не са никаква новост за най-известната сестра от клана Кардашиян. Така на един от последните фотоси 6-годишната Норт е загубила единия си пръст на краката, а ние се питаме какво толкова има да се обработва или прикрива на снимка на дете?

Снимка: instagram.com

Разбираемо е децата на толкова известни и богати родители да се къпят в лукс. Затова най-логичното нещо на света е дъщерите на Ким да носят чантите на мама. На снимката Норт е заела от своята известна майка чанта на Dior, която струва 35 хиляди долара.