.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Фенове нападнаха Ким Кардашиян - новороденото й бебе било в риск от Синдром на внезапна детска смърт

LadyZone | преди 13 седмици
ким кардашиян
Снимка: Instagram

Псалм Уест е името на четвъртото дете на Ким Кардашиян и Кание Уест. То се роди на 10 май. Последните събития около новороденото изместиха напълно голямото обсъждане на името, което каквото и да си говорим, е повече от странно.

Какво не е наред с мивката в банята на Ким Кардашиян?

Новите притеснения на феновете на риалити звездата са свързани най-вече със съня на малкия наследник на известното семейство. А те се изляха, след като Ким сподели снимка на спящия и нищо не подозиращ Псалм.

Не само вещи родители, но и лекари изказаха своите опасения в социалните мрежи – бебето не трябва да е обградено от излишни завивки, одеяла, пелени. Това може да причини Синдром на внезапна детска смърт.

В Туитър Стив Карол, лекар в Спешно отделение, написа: „Моля ви, моля ви, моля ви, платете на консултант по съня, за да ви даде съвет да махнете всички одеяла, завивки и пелени от кошарата на децата ви, за да не бъдат те в риск от Синдром на внезапна детска смърт. Много пъти безуспешно съм опитвал да съживя деца, които са починали по този начин.“

ким кардашиян
Снимка: Twitter

Други цитираха препоръки на Американската асоциация по педиатрия: „Избягвайте да слагате обиколници, одеяла, възглавници и меки играчки. Кошарата трябва да бъде празна.“

ким кардашиян
Снимка: Twitter

Педиатърката д-р Джен Трактенберг написа: „Като въздействащ инфлуенсър с голямо влияние в социалните мрежи, Ким Кардашиян, толкова много хора те следват, и може да е доста объркващо, когато родителите виждат тези снимки и смятат, че е безопасно да правят същото и със своите деца.“

ким кардашиян
Снимка: Twitter

Притесненията на загрижени фенове и лекари съвсем не се изчерпват с обкръжаващата среда в кошарата на Псалм. Един от първите съвети за безопасен детски сън е бебето да бъде сложено по гръб, а от снимката, която Ким Кардашиян споделя, ясно се вижда как новороденото е поставено да спи леко настрани.

 

ким кардашиян
Снимка: Twitter

А вие слагате ли допълнителни играчки, одеяла и обиколници в леглото на вашето бебе? И как спи то - по корем или гръб?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?