Британският премиер Борис Джонсън подаде оставка и е на мнение, че трябва да има нов лидер на партията и нов премиер.

Това означава освен големи сътресения за държавата, и промени в семейния живот на 58-годишния политик, включително съпругата му Кари Саймъндс и деца им Роми и Уилфред.

Борис Джонсън има общо три брака и седем деца. 

Снимка: Getty Images

КОИ СА ДЕЦАТА НА БОРИС ДЖОНСЪН?

През декември Борис обяви, че съпругата му Кари е родила "здраво момиченце" в лондонска болница. Двойката държи бебето далеч от светлините на прожекторите, но през януари беше съобщено, че то се възстановява, след като се е заразило с Ковид-19 само на пет седмици.

Малко преди това тя е имала един спонтанен аборт.

Снимка: Getty Images

Двамата са родители и на сина си Уилфред, който се роди през април 2020 г. Борис Джонсън разкри, че най-добрият приятел на момченцето е домашният любимец Дилън, който е от породата Джак Ръсел.

Борис има 4 деца от втората си съпруга Марина Уилър - Лара, Мило, Касиа и Тиодор.

Освен тях е баща и на дъщеря от връзката си с изкуствоведката Хелън Макинтайър.

ТАЕН БРАК

Борис Джонсън и годеницата му Кари Саймъндс сключват брак на тайна церемония в Уестминстърската катедрала. Кари Саймънс е дъщеря на съоснователя на The Independent Матю Саймънс. Според "Сън" и "Мейл он сънди" гостите били поканени в последния момент. 

Католическата катедрала внезапно беше заключена в 13:30 ч. и Саймъндс пристигна 30 минути по-късно с лимузина, в дълга бяла рокля без воал, пишат и двете издания.

Снимка: Getty Images

За тях като двойка се заговорило, след като прекарали заедно Деня на влюбените през 2018 г.