Октомври е – месец на тикви, есенни листа и Хелоуин! Месец на „Монстър Хай”! Убийствено точно време да ви запознаем с няколко нови зъб-ележителни книги на „Егмонт България” с любимите чудовища. Те ще ви разкрият какво обличат и обичат да правят ученичките от най-шантавата гимназия.

Всичко за Лагуна Блу

От тази нечовешко яка книга читателите ще узнаят всичко за Лагуна Блу: убийственият й стил, чудовищният й недостатък, любимите й занимания, семейната й история и още много бълбукащи подробности! А ако решат теста, ще научат дали биха могли да са най-добри приятелки с дъщерята на Морското чудовище. Има и страхотни лепенки!

 

 

Пър, Мяу и Торалей

В тази суперчудовищна книга наяве излизат тайните на котешката красота. Героините от „Монстър Хай” Пър, Мяу и Торалей говорят за това какво обичат да правят в свободното си време и кои десени предпочитат. Читателките могат да включат въображението си и да довършат чудовищния шик на любимите си героини, като им измислят акценти в облеклото и разширят котешката палтира от цветове.

 

Нефера и Оперета

Тази СТРАХотна книга среща феновете с изящните Нефера и Оперета. Едната е истинска египетска принцеса с изключителен усет към модата. Какви аксесоари биха подхождали на Нейно Кралско Чудовище Нефера? Решават само читателите. Оперета пък е дъщеря на небезизвестния Фантом на операта. Обича музиката и убийствено яркия грим. Какво най-много отива на лилавите й очи – зависи от читателите. Те сами ще могат да допълнят десените и акцентите в облеклото на любимите си „Монстър Хай” героини!

 


Нов брой на списание „Монстър Хай”


Адски добра новина: от днес на пазара е новият брой на списание „Монстър Хай”! В него всичко се върти около най-якия празник през цялата година, чак тръпки да те побият. Той ще разкрие на своите читателки как най-лесно да се маскират като вампир или мумия, как да си изработят убийствено красива брошка паяк и втрещяваща маска за Хелоуин. Броят съдържа още чудовищен тест, два убийствено яки комикса, хорърскоп за месеца и нечовешки подарък – уникални лепенки! Умирате ли от любопитство? Търсете новия брой на списание „Монстър Хай” по местата за продажба на вестници и списания!

 

 

Кой спечели от предния ни конкурс

За да спечелите всички 12 книги от колекцията „Приказки на глас” трябваше да отговорите на въпроса „С кое издание (или издания) свързвате „Егмонт България?

Жребият определи това да е:

elitsa_aurelova

Честито на Елица! Нека изпрати на [email protected] своите имена, адрес, телефон и за каква награда е играла, за да можем да й я изпратим!
 

 

 

 

Чудовищен конкурс

Включете се в новия ни конкурс със СТРАХотни награди – комплект от книгите „Всичко за Лагуна Блу”, „Всичко за Клео де Нил”, „Пър, Мяу и Торалей” и „Нефера и Оперета”.

Отговорете на въпроса: „Като кое чудовище бихте искали да се маскирате за Хелоуин?” Отговорите си оставяйте като коментар под статията. В конкурса участвате само с един отговор до 25 октомври 2013 година. Имената на трима късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.

И победителите са:

samanta121

pasta4559

SoFarAway


Честито! Нека очакват имейл от нас, а за останалите - още утре ще има нова игра с не по-малко страхотни награди!