Бебетата често приличат на един от родитлеите си още с първата глътка въздух, но най-изненадващият момент идва, когато изобщо нямат нищо общо с тях. Това се случи с едно семейство, чиято история стана популярна в социалните мрежи. Прочетете, за да разберете какво се случи.

Семейството на Рейчъл и Пол Бакмън посрещат на бял свят бебето си, което е с тъмна кожа, при положение, че и двамата са светлокожи. Малкият Кеш е тъмнокож и очедвидната разлика с родитлеите прави снимката, която родителите му публикуват, сензация. 

Раждането на бебе винаги е повод за радост, особено за родителите, които месеци наред са чакали този специален момент –  появата на малкото бебче. Въпреки че ултразвукът и напредването на медицината ни позволяват да се запознаем с бебето ни още преди раждането, чувството, то да се появи на бял свят и да го прегърнем за пръв път, със сигурност е несравнимо.

Рейчъл работи като касиерка и именно работодателите й публикуват снимка, в която пожелават на семейството здраве и щастие. 

НИКОЙ ОБАЧЕ НЕ Е ОЧАКВАЛ ТОВА,КОЕТО ЩЕ ПОСЛЕДВА

„Поздравления за нашата касиерка Рейчъл и нейния годеник Пол Бакман, за тяхното бебе Кеш Джамал Бакман, което се роди в събота в 18 ч.“, гласи публикацията.

Но вместо положителни отговори, хората започват да реагират с въпросителни и възмущение. Те дори поставиха под въпрос бащинството на Кеш.

Заради разпалилата се тема, работодателите на Рейчъл излизат с нова позиция:

„Да, Пол е бащата. Рейчъл носи и афроамериканско ДНК, което може да прескочи поколение и да предизвика раждането на тъмнокожо дете.

Тяхно предположение е, че Кеш може да има жълтеница, която е типична за новородените, и завършиха публикацията с думите: „Моля, бъдете мили“.

 

Дори след уточняващите публикации, хората в социалните мрежи не спират с коментарите и шегите по адрес на младото семейство.

  • „Честито!!! Сигурен съм, че изглежда точно като баща си. Къде е той?".
  • „Определено има нужда от ДНК тест. Ако случайно са объркали децата в родилния дом?“ 
  • Съжалявам за Пол, да бъдеш измамен по този начин е нещо съвсем ново. Надяваме се, че ще помъдрееш“.

Тогава майката взима нещата в свои ръце. Рейчъл споделя повече информация за произхода си. Тя публикува и ДНК резултатите си във Facebook.

„За хейтърите, които казват, че нямам ДНК, което може да доведе до раждането на тъмнокожо бебе, ето това може да изясни ситуацията. Спрете да клеветите моето име и това на годеника ми“, написа тя. Въпреки това шегите продължиха и много от хората поставиха под съмнение дори резултатите от теста.

Историята става популярна в социалните мрежи много бързо, защото хиляди хора споделиха своите мисли и емоции. Потребителите на Tik Tok също се присъединиха към чата и добавиха свои собствени забавни моменти за случващото се.

Въпреки че никой не може да знае истината, този шокиращ обрат на събитията привлече вниманието на много хора, превръщайки съобщението за появата на бебе в световна новина.