Ива и Радостин Кузманови са едни от най-успешните млади инфлуенсъри у нас. Двамата са абсолютно единодушни в мнението си за брака и затова предприеха сериозната стъпка да се оженят преди почти 3 години. Следва продължение... 

Младото семейство има общ бизнес и щастливо споделя общ житейски път. На 18 март Ива и Радостин направиха още една огромна стъпка към създаването на по-голямо семейство – те съобщиха радостната новина, че очакват бебе.

Ива Кузманова е почти на 24 години и развълнувано очаква своето първо бебе.

„Най-голямото благословение е да градим живота си като семейство, а скоро ще бъдем и родители за пръв път“, написа бъдещата майка в своя Instagram профил. 

Неотдавна двамата създадоха семеен подкаст, в който канят различни двойки, които споделят общия си семеен път.

Ива и Радостин публикувахакратко видео, в което споделят, че скоро стават родители, точно в 18:00 ч. на 18 март. Видеото събира най-радостните моменти от тяхната връзка – началото й, първата годишнина, предложението за брак на Радостин и избрани моменти от церемонията на сватбата.

„Беше трудно да се крие, особено през последния месец, но ето че моментът настъпи, а най-доброто тепърва предстои за споделяне!“, казаха те.

Ива и Радостин Кузманови са заедно от 6 години, а са женени от почти 3. Предложението за брак Ива получава точно на рождения си ден. „Няма как да забравя този ден. Искаме да сме добър пример“, единодушно е младото семейство.

Цел на младото семейство за 2024 година е да спестява повече пари.

„Предстоят ни доста промени в личен план и затова трябва да се фокусираме върху този аспект от живота“, сподели Радостин в същото интервю. 

В семейният живот на Кузманови, най-често закуската приготвя Ива. „При това нейната закуска е и по-вкусна“, призна Радостин за ladyzone.bg.

Пръв Кузманов стартира свой канал в YouTube. Ива започва да следи видеата му. Изпраща му покана за приятелство в социалните мрежи, а не след дълго се срещат на фитнес събитие. Така започва комуникацията им, която прераства в партньорство по работа и довежда до семеен живот.