Драги връстници, грижовни наши мами,

Аз съм Ваш Мишо. Отдавна не бях се включвал с пояснения и допълнения към Дневника на мама. Но както сами може би ще се досетите бях много ангажиран с растене, пакости и игри. Вече съм почти на три, а точно в тази възраст, поръстването изисква много време, и на заинтересован човек, като мен, то не му стига. Това беше вместо извинение.

Малки пояснения към майчиния дневник >>

Та да си дойдем на думата. Имам удоволствието да споделя, че съм приятно, сладко впечатлен от едно скорошно откритие. От една апетитна находка, която бързам да ви доверя!

>>

Запознах се със СуперЧък!  За мен тази среща, чийто финал бе ознаменуван от тържественото излапване на три сухи пасти – бързо, една след друга и наведнъж, беше запомняща! Изтънчените ми вкусови рецептори на три пъти бяха атакувани и завладени от очарователния наскоро създаден продукт на Престиж 96 – пастичките "СуперЧък”. Споменавам "три пъти”, защото серията съдържа три възхитителни варианта:

1.Зашеметяващ – с какао;
2. Нежен – с прясно млекце;
3.Екзотичен – с любимия на всички ни банан!

Снимка: prestige96.bg

>> 

За разлика от друг път, когато с известно притеснение и самоналожени (разбирай – наложени), подчертавам, ограничения, си позволявам (разбирай – ми позволяват) шоколад или тортичка, сега със СуперЧък нещата стоят по съвсем различен начин. Явно и мама бе впечатлена не само от превъзходния и изящен вкус, но и от качеството на сладките. Обогатената с калций, витамин Д и фибри закуска, горещо одобрена и аплодирана, бе приета в елитния домашен списък на леките закуски, лакомства и десерти не само за мен, но и за цялото семейство.

>> 

Скромната, бих казал, цена, и най-вече гарантираното качество на Престиж 96 - СуперЧък също не е за пренебрегване. Преди всичко обаче мама се впечатли от факта, че за приготвянето им, изрично подчертавам, не са използвани, не се използват и, надявам се, няма и да се използват каквито и да било хидрогенирани мазнини, маргарини, оцветители и консерванти.

И още нещо важно – консумацията на СуперЧък е без ограничения – за възраст, пол, цвят на кожата, религия или наднормено тегло! Т.е. позволена е и горещо препоръчана за всички малки и големи!

Ако съм възбудил или случайно погъделичкал апетита ви, моля, заповядайте на страничката на Престиж 96 ето тук >>

Сладки поздрави
от Ваш Мишо и новия ми приятел СуперЧък!