Преди 11 година Анди Бонура научава, че няма как да има повече деца. Днес тя има 8 – три биологични и 5 осиновени братчета и сестричета, които били разделени в различни приемни семейства през последните 2 години, преди Анди и съпругът й Томас да ги осиновят.

Най-голямото биологично дете на двойката – Джоуи, се ражда заедно със свой еднояйчен близнак, който почива 5 месеца по-късно. „Когато го загубихме, ни казаха, че няма да можем да имаме повече деца и затова започнахме да се оглеждаме да осиновим.“ Изненадващо обаче семейството посреща на бял свят още две деца – момиченцата Сади и Дафне. След последната бременност обаче докторите посъветвали Анди да не забременява повече.

Желанието на двойката, която живее в Тексас, за голямо семейство обаче не стихнало. Те станали приемни родители на две бебета, които след известно време били върнати на своите биологични родители.

Снимка: facebook/andibonura

„Тогава ни се обадиха да вземем Брайсън, който сега е на 2 години“, споделя Анди Бонура. Осиновяват го веднага, след като се ражда и напуска неонатологичното отделение. В този момент семейството открива, че малкият Брайсън има братя и сестри. Малко след като Бонура започват да се грижат за три от децата, им се обаждат, че всичките 5 братя и сестри ще бъдат обявени за осиновяване. Към голямата фамилия оставало да се присъединят 8-годишните близнаци, които постоянно питали кога ще се пренесат в къщата при другите си братя и сестри.

Скоро всички били заедно и семейство Бонура започнало дългата процедура по осиновяване, която този май, след 2 години борба, била финализирана успешно.

Анди и Томас вече са родители на 8-годишните близнаци Томас и Картър, 6-годишния Дейвид, 4-годишната Габриел и 2-годишния Брайсън. Със своите 3 биологични деца семейството вече е 10-членно.

Майката споделя, че процесът по осиновяването бил емоционално предизвикателство, но в момента се чувства удовлетворена, защото децата са щастливи и се намират в безопасност.