Съпругата на Джейми Оливър, Джулс сподели, че по време на социалната изолация е преживяла още един спонтанен аборт. С него общо загубените бебета чрез помятания за семейството на известния шеф стават 6. Миналия месец, когато Джулс и Джейми празнуваха 20 години съвместен живот, жената до Оливър спомена и „петте малки звездички в небето“, които двамата са загубили през годините.

„Ти си романтичен, позитивен, забавен и отдаден баща, с когото създадохме 5 деца и с когото загубихме 5 звездички в небето. Благодаря ти, че ме обичаш по този начин!“ - това написа Джулс в Инстаграм по повод 20-годишнината от сватбата й с известния готвач.

В подкаст 46-годишната Джулс Оливър разкрива още, че три от загубите преживяла след раждането на последното дете на семейството през 2017 година – малкият Ривър.

Джейми и Джулс са родителите на Попи (18 г.), Дейзи (16 г.), Петал (10 г.), Бъди (9 г.) и Ривър (3 г.), но двамата опитвали да имат още едно дете, преди 47-ия рожден ден на Джулс догодина.

„Джейми все още го иска. Аз ще се боря още една година и ще затворя тази глава, защото съм щастлива и задоволена към този момент. Но това малко бебенце... ужасно е да искаш нещо, но да не го постигаш.“

Съпругата на Джейми добавя още, че след спонтанните аборти е добра идея да провери здравето си – менталното и физическото. За последната бременност тя дори не казва на майка си, защото не иска да я тревожи.

„Имах много опасна бременност. Мисля, че това беше втората бременност, която беше много опасна за здравето ми, затова семейството ми не би искало да го правя отново. Те мислят следното „Имаш 5 здрави деца, бъди благодарна.““