На днешната дата през 2000 година Джейми и Джулс си казват да, надявайки се, но непредполагайки, че съвместният им живот ще продължи и ще пребъде. 20 години по-късно и 5 деца съпругата на кулинарния гуру отбеляза повода с мило посвещение в Инстаграм и видео от сватбата им.

„20 вълнуващи, щастливи, весели и невероятни години съм омъжена за моя най-добър приятел. Трябваше да подновим сватбените си обети това лято, но това може да почака. 20 години сме женени, но от 27 сме заедно с моята първа и истинска любов“, така започва Джулс милите думи към съпруга си, добавяйки:

„Ти си романтичен, позитивен, забавен и отдаден баща, с когото създадохме 5 деца и с когото загубихме 5 звездички в небето. Благодаря ти, че ме обичаш по този начин!“

В началото на февруари Джейми Оливър заяви в интервю пред списание „Пийпъл“, че за 20-годишнината със съпругата си ще подновят сватбените обети през юни. Това събитие обаче беше отложено заради пандемията. По първоначални планове събитието трябваше да събере най-близките им приятели и роднини, включително и петте им деца – Попи (17 г.), Дейзи (16 г.), Петал (10 г.), Бъди (9 г.) и Ривър (3 г.).