Какъв ще станеш, когато пораснеш, ако майка ти и баща ти са световноизвестни актьори? Отговорът е - ще ловиш риба. Важи с пълна сила, когато става дума за Конър Круз - осиновеният син на Никол Кидман и Том Круз. Той е силно запален по риболова.

Последният улов, с който се похвали в Инстаграма си, е жълта риба тон с тегло 200 кг.  

На кадъра 26-годишният Конър е на лодка край бреговете на Коста Рика. Облечен е небрежно - с блуза с дълъг ръкав, къси панталони и слънчеви очила.

Когато не пътува за риболов, Конър живее във Флорида.

Неговата сестра Бела по време на брака на Том и Никол също е осиновена.

Тя обаче живее в Югоизточен Лондон заедно със съпруга си Макс. 

За разлика от по-малкия си брат, 28-годишната жена вместо въдица, държи четка. Тя е художник. Прави илюстрации, които отпечатва върху калъфи за телефон, текстилни торби и др. 

И макар родителите им да са известни, и Конър, и Бела предпочитат да стоят далеч от камерите на папараците и светлините на прожекторите.

В интервю за "Венити Феър" Никол Кидман разказала, че най-голямата й дъщеря се чувства много повече англичанка, отколкото американка. 

Никол Кидман (53 г.) и Том Круз (58 г.) синовяват Конър по време на 10-годишния си брак. През 2001 г. Никол открива любовта у настоящия си съпруг Кийт Ърбън. Двамата имат две дъщери – Фейс Маргарет (10 г.) и Санди Роуз (12 г.).

Том Круз пък има дъщеря от актрисата Кейти Холмс. С нея бяха женени в периода 2006 - 2012 г. Сури е вече на 14 години.