Макар родителите й да са едни от най-известните актьори в Холивуд Изабела Джейн Круз предпочита да живее извън светлината на прожекторите. В своя Инстаграм профил, който има едва малко над 2600 последователи, тя рядко споделя свои снимки, но когато това се случи е истинско събитие. Феновете на 27-годишната Бела веднага забелязаха селфите, което тя сподели в социалната мрежа и го определиха като „красиво“.

Бела е художник и работи и твори в Лондон. Преди 2 години създава собствена колекция тишърти с марката BKC – нейните инициали – Бела Кидман Круз, както също е известна. Днес в сайта й могат да бъдат намерени различни платнени торби, картини и кейсове за телефони, всички изрисувани по нейна идея.

По-рано днес стана ясно и че самият Том Круз също се намира в Лондон. Холивудската знаменитост сподели видео с феновете си, в което пътува в английската столица, бързайки за премиерата на филма „Тенет“.

Кидман и Круз са женени от 1990 до 2001 година. През това време те осиновяват още едно дете – Конър Антъни, който днес е на 25 години. И двете приемни деца на звездите следват религията на сциентологията точно като баща си, докато Никол се разграничава от нея. Въпреки това в интервю за списание „Венити Феър“ тя заявява, че подкрепя децата си.

„Те са възрастни и са способни да вземат свои решения. Те взема решение да бъдат сциентолози и като майка моя работа е да ги подкрепям.“

53-годишната австралийско-американка актриса в момента е омъжена за музиканта Кийт Ърбан, с когото имат две дъщери.

Бела от своя страна се омъжва през 2015 година за Макс Паркър. Брат й Конър Антъни живее през повечето време в Маями. Том Круз също има дъщеря – Сури Круз от брака си с актрисата Кейти Холмс.