Безспорна истина е, че похапването е жизнена необходимост! Но откакто свят светува, хората посвещават не малка част от дните си, за да го превърнат в едно от най-неустоимите си удоволствия от живота. Затова, моля да ми простите, но нямаше как да се въздържа и да не ви споделя за поредната си вкусна находка. Отново иде реч за приятно кулинарно приключение, но този път главен герой са зърнените закуски на Нестле.

Снимка: nestle.com

От висотата на моя 3-годишен богат гурмански опит отговорно ви уверявам, че се изненадах от самия себе си. Макар и с намалено съдържание на захар (родителите добре познават слабостта на мъниците си към сладкото), закуската ме плени и спечели горещото ми одобрение. Оказа се, че зърнени закуски Нестле стартират мащабна промоция, за да ни представят обновените рецепти на детските продукти, направени с пълнозърнесто брашно и с увеличено съдържание на калций – NESQUIK, COOKIE CRISP, NESQUIK DUO, CHOCAPIC и CHEERIOS.

Снимка: nestle.com

Всички мои връстници и, но най-вече малко по-големите от мен батковци и каки – фенове на детските зърнени закуски, сме приятно изненадани и от специалния подарък към две от опаковките от 375 г на марките детски Зърнени закуски Нестле – NESQUIK и COOKIE CRISP, а именно – диск със 7 ексклузивно-разработени версии на най-популярната мобилна игра Angry Birds.

Снимка: fanpop.com

Любопитно е още да споделя, че опаковките предоставят персонализирана парола, която отключва 10 от новите нива, разработени от Rovio Entertanment в партньорство с Нестле и достъпни на уеб-платформата www.nestle.angrybirds.com. Специално разработеният за тази цел сайт пък ще бъде активен чак до 21 декември 2014 година. В 24-те нива са включени всички марки зърнени закуски Нестле, но за да могат героите в играта да им се насладят на закуска, трябва да се приготвят по точно определен начин според инструкциите.

Снимка: nestle.com

Така че, мили мами, както сами вече се досещате, това е един наистина забавен и атрактивен начин, направен с цел да помогне на нас – повече или по-малко капризните мъници, както и на всички родители, да осъзнаем важността от разнообразната и балансирана закуска и нейната безценна роля в правилното израстване и развитие на децата.

Ваш Мишо,
в плен на новото си кулинарно приключение :)

Запознайте се още със:

СуперЧък – новият приятел на Мишо >>