Радио N-JOY продължава да подкрепя младите музиканти на България със събитието сиОтново на училище“. На 17 септември от 11 часа на сцената на Голямата поляна в Южния парк  ще се качат нашумелите нови звезди и любимци на децата от всички възрасти - NICKA, чаровните “Бон-Бон” , лъчезарните Кристиана Асенова и Toshey, Иван Радуловски, Симона Петрова–MONA, и утвърдени български изпълнители като Поли Генова и Искрата.

По време на събитието ще има и организирана акция на най-мащабната национална доброволческа кампания за почистване „Да изчистим България заедно“. Всеки гост на събитието ще може едновременно да  изрази своята съпричастност за опазването на околната среда и да посрещне новата учебна година с хитова музика и игри с награди. Заедно кампанията „Да изчистим България заедно“ и събитието на радио N-JOY ще насочат вниманието към личната отговорност и принос в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.

По време на събитието „Отново на училище с радио N-JOY” ще има различни щафетни игри и предизвикателства за ловкост и бързина, в които могат да се включат малки и големи. С участието си те ще  могат да спечелят страхотни награди от радио N-JOY и неговите партньори Тандем, Florina, EMAG, Cash Credit.

NICKA

Освен много музика и игри със страхотни награди, и тази година радиото поставя фокус върху безопасността на нашите деца и е организирало реална среща на феновете на радиото с патрулни полицаи и пожарникари. „Отново на училище с радио N-JOY” e напълно безплатно и ще очаква всички на 17-ти септември от 11 ч. на Голямата поляна в Южния парк.

“Отново на училище” е поредното събитие, част от стратегията на радиото за дългогодишна безусловна подкрепа към развитието на музикалните таланти на България. От непрестанния интерес към новите изпълнители и редовните разговори с тях в ефира на радиоверигата, през кампании като „Зелената песен на България“, с която радиото инициира създаването на чисто нови песни на Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Der Hunds, Революция Z и Рут Колева през 2013-та година, до ежегодни събития като „Отново на училище“, радио N-JOY продължава да инвестира време и ресурси в подкрепата на музикалното бъдеще на страната.

  • От село Орешене до Харвард - българската учителка, която не просто учи децата
  • Четящо дете в ерата на смартфоните – мисия възможна
  • Кои са най-предпочитаните дестинации за образование след пандемията
  • Познайте кои са тези български звезди като първокласници
  • Как децата на известните тръгнаха на училище
  • Топ 5 съвета за плавен преход към работа след ваканцията
  • Първолаче - внучката на Катето Евро е облечена в народна носия за 15 септември
  • Ивелина Пиралкова, учител: Винаги чета, вместо да седя на телефона
  • 13 неща, които искам детето ми да знае, когато тръгва на училище
  • Кажете тези неща на ученика днес, за да стане достоен човек утре!