Натали Портман сподели сладък спомен в Инстаграм от сватбата си с Бенджамин Милпие, за да отбележи 8 години щастлив семеен живот с него.

На него са 39-годишната актриса от „Черният лебед“ и 43-годишният й съпругът й, който е танцьор. Кадърът е от сватбата им през 2012 година, на който Натали е облечена със сватбената си рокля Rodarte и заедно с Бенджамин танцуват блус.

„Все още си любимият ми партньор за танци. #8години“, написа Портман като послание към кадъра.

Натали и Бенджамин се ожениха на 4 август 2012 година. Имат две деца – 9-годишният син Алеф и 3-годишна дъщеря Амалия.

Двамата са срещат на снимачната площадка на „Черният лебед“, където Портман изпълнява главната роля, а Милпие работи по хореографията. Стават двойка през 2009 г.

През 2018 г. отново работят заедно по филма „Vox Lux”. Носителката на „Оскар“ споделя пред списание „Пийпъл“, че обича да работи със съпруга си.

„Беше много забавно, защото мисля, че той ме познава добре, кои са слабите и силните ми страни в танците. Той успя да сътвори хореография бързо и лесно, защото имахме много малко време. Получи се добре, че ме познава.“

Портман е от холивудските звезди, които не обичат да споделят мнгого от личния си живот в социалните мрежи. Затова и тази снимка е много ценна, както и още една, която актрисата сподели преди време – на двете си деца.