Натали Портман определено не е от звездите, които споделят всеки интимен миг със своите фенове. Тя предпочита да запази най-съкровените преживявания в личния си живот за себе си. Децата й никога не са попадали под светлината на прожекторите, защото тя така предпочита. Ако разгледате профила й в Инстаграм, ще разберете, че те наистина не са типичните деца звезди. Може би причината се крие в категоричната и заявка през 2016 година, че последното нещо, което ще направи, е да влезе в социалните мрежи. 2 години след това го направи (направи си профил в Инстаграм), за да заяви категоричната си позиция срещу сексуалния тормоз в Холивуд – скандал, който се вихри вече няколко години.

Мил повод обаче накара 38-годишната актриса от „Черният лебед“ да покаже двете си деца в Инстаграм,. Ден след празника на майката Натали се разчувства и ни показа сина си Алеф и дъщеря си Амалия. В момента те са съответно на 8 и 3 годинки, но по всичко личи, че кадърът е по-стар, зашото Амалия изглежда да е бебе на него.

Текст към снимката липсва, ако не броим трите сърчица, които Портман е добавила. Тагнат е съпругът й и баща на децата Бенджамин Милпие, който е най-вероятният автор на разтапящата фотография.