Мис България 2013 Нанси Карабойчева е изпълнена с щастие след раждането на втория й син Йоан. Той се появи на бял свят по-малко от година след батко си Матей.

„По-малко от 365 дни разлика между двете снимки... #ощеневярвам Ако преди точно година някой ми беше казал, че днес ще съм горда майка на две момчета – никога нямаше да му повярвам. Тогава ми оставаха броени дни до раждането на Мати и това беше единствената мисъл в главата ми. Сега имам двама сина и съм по-щастлива от всякога. Хората са казали “съдбата си знае работата” и да ви кажа – все повече започвам да го вярвам“ – написа в края на юли Нанси след раждането на Йоан, когото определи като „Нашата нова вселена – видимо съвсем малка, а всъщност огромна и необятна. Обичаме те, дете!“

Вчера Мис България 2013 публикува снимка, направена на фона на красивия залез, на който я виждаме в компанията на децата и съпругът й – волейболистът Добромир Димитров. „Истинска любов“ е един от хаштаговете, с които Нанси описа кадъра.

Двамата се влюбват от пръв поглед още когато са в гимназията и оттогава са неразделни. През лятото на 2018 г. те се ожениха в родния Пазарджик.