Теодора и Стефан Духовникови са заедно от почти 20 години, но има още с какво да се изненадват. А и очевидно не пропускат да покажат любовта си един към друг, дори и по необичаен начин. Българската актриса разказа как съпругът й се е обяснил в любов точно на Великден. След 40 дни пост и ядене на марули и нахут, той й приготвил специално био пиле на грил. Само за нея!

„Когато е Великден и си принципно щастлив, но мразиш агне, но си постил 40 и повече дни и си ял само марули и нахут и когато мъжът ти е опекал агне за цялото семейство, но единствено за теб е врътнал и едно божествено, еко-био пиле на грил ….
То тогава - пилето не е просто пиле.
То си е величествено обяснение в любов.
Щастлив Великден на всички ви!“Постът на 46-годишната актриса е придружен от красиви кадри на двамата – усмихнати, влюбени и щастливи. Не можем да мечтаем за по-безбрежна и прекрасна връзка!Теодора и Стефан имат 2 дъщери – Бояна и Ема. На Велики четвъртък пък една от най-красивите ни актриси сподели атмосферата около боядисването на яйцата и показа порасналите си дъщери:

„По традиция - дъщери и внучки , в кухнята на баба.
В тенджерата бълбукат яйца, едно особено момичешко жужене се носи из въздуха, боите са в буркани, тубички и други, по-модерни приспособления, усеща се едно леко, творческо съревнование, но най-вече кухнята е пълна със смях. И обич.
А в очите на мама се е побрало цялото щастие на света…
По някое време ръкавиците се захвърлят, защото яйца, винаги, се боядисват най-добре …. с ръце …
Светло посрещане на Празника!
Желая ви здраве и лекота в сърцата!“

Вижте какво сподели Теодора по време на участието си в "Тази събота":