Пролетта влезе в студиото на предаването "Тази събота" с красотата и таланта на Теодора Духовникова. Как обикновено актрисата отбелязва този ден? Ето какво сподели самата тя в студиото пред Диана Любенова.

"Не правя нищо специално. Посрещам го с благодарност и обич към дядо ми, на когото съм кръстена", отговори Духовникова на въпроса как празнува Тодоровден.

Дядото на актрисата е родом от Казанлък, като е бил съратник на Чудомир, създател на читалище "Искра".

"Аз още не си вярвам много. Мисля че така ще си отида от този свят - много невярвайки си. Имам чувството преди всеки фуилм или пиеса, че все едно нищо не знам и започвам отначало", коментира Духовникова.

Нова пиеса на българската театрална сцена наскоро събра заедно актьорите Теодора Духовникова и Захари Бахаров с режисьора Явор Гърдев - френската комедия "Това не го казвай!".

"Това е спектакъл, който много обичам. Публиката също харесва и приема този спектакъл", сподели тя.

"Аз мисля, че понякога е доста по-добре да щадиш човека до теб. Думите могат да бъдат много унищожителни. Думите могат да унищожават светове и хора и много трябва да внимаваме", каза актрисата.

"Мисля, че всичко бих простила всичко на хората, които обичам - независимо дали са ми колеги, близки, приятели", сподели още Духовникова.

"Гневът и ядът към другия трови преди всичко теб и отношенията с хора, които изобщо не го заслужават", категорична е тя.

"Атмосферата в Народния театър в момента не е хубава. Колкото и да се опитваме да се държим, че всичко е наред - не е наред. Отвори се една голяма рана за всички, която не знам колко време ще е необходимо, за да се затвори", заявява актрисата.

Вижте какво още сподели Теодора Духовникова във видеото.