Актрисата Теодора Духовникова влезе "В главната роля" в предаването "120 минути" по bTV. Ето какво сподели тя за отминаващата година, белязана от COVID-19.

"Годината започна много хубаво - на плажа Копакабана в Рио де Жанейро. Бях убедена, че ще бъде най-щастливата година на света. Но не се оказа съвсем така", каза Духовникова.

"Изведнъж всичко сякаш спря... От март месец до лятото почти не си спомням какво се случи, беше кошмар. Сега като че ли по-лесно реагираме на тази ситуация - само защото свикнахме, не защото стана по-лесно", допълва тя.

"Това е нещо, което много раздели актьорите на две - дали да играем или не", каза Духовникова за ситуацията в театъра по време на пандемията.

"Някои мои колеги, които са големи звезди и които можеха да си го позволят, отказаха да играят", допълва тя.

"Всички ние в момента се нуждаем от бързо и ефикасно решение. В момента по-добро нещо от ваксината не ни е предложено", каза актрисата.

"Ваксината е единственото нещо, което ни се предлага, за да може целият този ад, в който живеем, да спре. Аз не искам да продължаваме да живеем по този начин", допълва тя.

"Когато имаш нещо, което всички искат, а никой няма, ставаш много ценен, много желано присъствие. Нещо, което те имам е имунитет - едва ли не думата на годината", каза Духовникова за близките си, които са преболедували COVID-19.

"Никога не съм мислила, че тази криза ще предизвика такъв катарзис в нас, че изведнъж ще се събудим много по-добри, разумни и състрадателни един към друг", каза актрисата.

"Мисля, че това нещо за една нощ не става. Това е манталитет на цяло едно общество, който се гради с години и хилядолетия", допълва Духовникова.

"Надявам се през новата година да бъдем здрави и да бъдем заедно без дистанция", каза тя.

Вижте какво още сподели Теодора Духовникова във видеото най-горе!