Носителката на наградите "Златна роза" и "Аскеер" – актриста Теодора Духовникова, гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Ето какво сподели тя:

Не ми харесва въпросът духовна ли е Теодора Духовникова. Васо Банов има хубава смешка, единствено той ми казва Бездуховникова – това повече ме забавлява.

Тази година Великден ни се получи по-тих и смълчан, което всъщност е добре.

Снимах се преди няколко години в екшън филма "Бойка: Фаворитът". Този жанр има много фенове в Азия и в Близкия Изток. Започнах да получавам странни съобщения от мъже на езици, които не знам, някои дори с йероглифи. Някои мъже изглеждаха нормално, а други доста страшно. Един дори се беше снимал с автомат.

Когато някое съобщение ми се струва по-тревожно, моля един приятел сириец да ми го преведе. Докато някои изпращат стихове, други са по-агресивни. Например „Ще те намеря и ще се оженя за теб“. Един ми беше изпратил снимка на къщата си с текст „Ако не ти харесва, ще намеря друга“. А един испанец ми написа „Ти си най-хубавото нещо в България след Стоичков“.

За лятото гледам да не си правя планове. Не е ясно какво ще се случи. Надявам се да имаме лято, имаме нужда от него. Имам нужда да виждам приятелите си и да ги докосвам. Не мога да си представя лято с дистанция. През лятото трябва да танцуваме, да се смеем, да пием от една чаша...

Не харесвам театъра по интернет. Това изобщо не е театър. Предпочитам да изчакаме и да правим театъра на живо. С онази енергия между актьорите и зрителите.

Случвало се е да моля колегите преди излизане на сцената да ми ударят шамар. Понякога помага, защото се свестявам. Имах период с паник атаки.

На сцената не ми се е случвало да си бием шамари. Някои режисьори не ги харесват, а и някои зрители са против. В киното повече си удряме шамари.

В края на интервюто пред камерата застана и Ема – една от двете дъщери на актрисата. Ема сподели, че по време на карантината много й липсват дядовците и баба й. „Много ги обичам. Надявам се скоро да се видим и да се гушкаме“ – призна тя. 

Цялото предаване можете да гледате тук.