Кубрат Пулев стана баща за втори път. Бебето се е родило на 2 февруари в болница "Шейново", а боксьорът е избрал за него името Спартак.

„Здравейте, приятели. През 2022-ра година се роди моето съкровище Христина. Вече имам нов повод за радост – брат ѝ Спартак Пулев“ – написа шампионът във Фейсбук.

За появата на Христина Кобрата съобщи в ефира на bTV дни преди края на 2022 година, когато гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Спартак Пулев ще носи името на един от най-великите гладиатори в Римската империя, за когото има сведения, че е с български корени, защото е роден в Сандански.

В избора на името Спартак Кубрат продължи традицията на баща си Венко, който дава на него и на брат му Тервел знакови имена на български ханове. Тервел, който има три момчета, кръсти и тримата на исторически личности, белязали родната история – Калоян, Аспарух и Самуил.

Кубрат Пулев не разкрива коя е майката на децата му. Той имаеше 12-годишна връзка с певицата Андреа, която приключи през 2019 г. След новината, че Пулев има дъщеричка, Андреа публикува в социалните мрежи прощално видео, което предизвика много реакции. Повече по темата вижте тук: