В петък певицата Андреа публикува във Фейсбук профила си емоционално видео, с което казва Goodbye на дългогодишния си приятел Кубрат Пулев.

На 30 декември 41-годишният боксьорът изненадващо обяви в "Шоуто на Николаос Цитиридис", че е станал баща. Той не разкри коя е майката, но сподели, че детето се казва Христина.

4-минутното видео на Андреа използва за музикален фон песента на Палома Фейт „Only Love Can Hurt Like This“ (Само любовта може да нарани така).

Клипът миксира, често в забавен каданс, различни моменти от връзката на певицата и професионалния боксьор. За минорното настроение допринася и фактът, че видеото е черно-бяло.

Снимка: YouTube

На финала чуваме стара реплика на Андреа пред медиите „Една минута преди мача се чухме и му казах, че го обичам“.

Припомняме, че Андреа и Кубрат се разделиха през 2019 г. след 12-годишна връзка.

"Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот" – написа Андреа на английски, но след това изтри поста си в Instagram.

Светските хроникьори очакваха тази доста дълга връзка да завърши с брак и деца, но очевидно кризата след целувката на боксьора с репортерката Джени Суши е катализирала натрупано през последните години напрежение. Впрочем в прощалното видео на певицата има кадри от съдебното заседание в САЩ, на което тя присъства.

Видеото на Андреа, която на 23 януари ще навърши 36 години, предизвика голям интерес в социалните мрежи. Публикацията във Фейсбук има над 11 000 реакции и над 900 коментара.

„Много тъжно, че все още го обича. А той е с друга, животът му си върви. Как не се намери някой да завладее сърцето й и да й даде любов... Пожелавам ти да забравиш тази невъзможна любов, да срещнеш нова и истинска!“ - пише Павлина във Фейсбук.

„Да не забравяме факта, че те имаха шанс да създадат нещо красиво и тяхно, но само те си знаят кой го пропиля тоя шанс...“ – добавя Антония А.

„Не знам дали знаете, гледал съм интервюта на Кобрата, в които казва, че иска дете, но Андреа не е била готова за такава стъпка!“ – уточнява Христо.

„Първо да поспре цялата тази публична мъка, защото изглежда луда. И после: Мъж само с мъж се забравя. Пожелавам й нов, по-красив и добър. Скоро!“ – пише Радина.

Снимка: YouTube

„Я да се стегнеш. Прояви малко себеуважение. Било, каквото било. Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени си отношението спрямо нея. Надали ще ми прочетеш коментара, но това е към всички момичета и жени в подобни ситуации и особено към подрастващите. Ако вие не се обичате, трудно ще ви обичат останалите. С пошлост и голота няма как да покажеш на някой какво е изгубил или какво би спечелил. Бъди градивна версия на себе си. Имаш талант, хобита – развивай ги... Всяко зло за добро! Успех и много щастие“ – анализира Антония Х.

„Когато човек е тъжен, не е нужно да е тъжен целият свят… Цялата тази публичност е излишна. Стотици хора да гадаят кой кого е обичал, кой кого обидил, наранил, дрън, дрън тъпотиии. Естествено, че е имало любов… толкова много години, логично е. Желая щастие и на двамата… страшно симпатични са ми били винаги… но поотделно. Напред и толкова. Никой не е умрял, няма нещо необратимо… само хубави и положителни емоции желая на дамата. Ще й се случат, ако пожелае“ – обобщава Мирена.

Припомняме, че през октомври 2021 г. Кубрат Пулев гостува в предаването „Търси се“. Тогава той сподели "Не искам да звучи нескромно, но ще съм един перфектен баща. Готов съм за деца от 30-годишна възраст".