Тази вечер гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ беше големият Кубрат Пулев.

"Аз винаги говоря за любов и всичко е любов. Открих истинската любов - с черна коса, много я обичам. Тя е създание, което щъркелът ми донесе. Казва се Христина."

Така спортистът сподели изненадващата новина, че съвсем скоро е станал баща.

Раждането е минало добре, но той не е присъствал лично. 

"Преосмислих отношението си към жените. Тя е момиченце и по-скоро гледам на жените повече от бащина гледна точка"

Пулев сподели, че нищо не може да го ядоса. За душевния му баланс помагат книгите, които чете - "по-философски, с ценности, по-духовно извисени."

За момента спортистът няма планове да става политик, въпреки че съвсем скоро стана магистър в специалност „Политика и бизнес“.

"Да вляза и да ги набия всички вътре. Дори малко да ги напляскаме, то ще стане за здраве! Ако беше толкова лесно, вече да съм го направил" - така отговори той на въпроса дали би искал да се присъедини към партия, или ще си направи своя.

През септември в предаването "Търси се" Пулев сподели, че е готов да създаде семейство, както и че мисли, че ще бъде перфектен баща. 

"Готов съм за деца от 30-годишна възраст"

"Кубрат като чичо е интересен. Мисля, че му е време да си създаде хубаво семейство и да си има дечица. Предполагам, че ще бъде добър баща. Той дава големи заявки за това, но има потенциала и визията да го направи", каза брат му Тервел.

Той разкри, че една от големите слабости на брат му са неговите племенници.

Родът на боксьорите сега продължава и с момиче.