Катерина Скорсоне, позната с ролята си на Амелия в „Анатомията на Грей“, сподели детайли за пожара, изгорил дома й преди няколко месеца.

За щастие, 41-годишната актриса и семейството й оцеляват, но четирите им домашни любимци загиват при тежкия инцидент.

Снимка: Instagram.com/caterinascorsone/

„Бях на втория етаж и приготвях децата за лягане, когато видях дима. Погледнах надолу и видях, че черен пушек изпълва къщата“ – пише в Инстаграм Катерина, която има от бившия си съпруг три дъщери на 3, 6 и 10 години.

„Имах около 2 минути, за да ги изведа навън. Излязохме без обувки, но успяхме, за което съм безкрайно благодарна. Това, което е научихме, е, че единственото важно нещо са хората, които обичаш“ – споделя актрисата и благодари на съседите и приятелите за помощта в този труден период.

„Благодаря и на родителите на съучениците на моите деца, които ни дариха играчки и книги. На моите приятели, които ни дадоха дрехи, на сестрите ми, които веднага долетяха и помогнаха толкова много. Ето няколко снимки от мястото, което наричахме дом, за да кажем сбогом на животните, които толкова ни обичаха. Единственото, от което наистина имаме нужда, е любовта“ – завършва емоционалния си пост родената в Торонто, Канада, Катерина Скорсоне.

Една от нейните дъщери е със Синдром на Даун и на 21 март тя отбеляза деня, посветен на заболяването, с посланието „Любовта е точно това, което сме. Точно такава, каквито сме“.

Снимка: Instagram.com/caterinascorsone/